GALA magasin
You Are Reading
”Masked Singer Sverige” blir vårens nya fredagsunderhållning
0
Film & TV

”Masked Singer Sverige” blir vårens nya fredagsunderhållning

Masked Singer

Fredagen den 26 mars klockan 20.00 har ”Masked Singer Sverige” premiär på TV4 och TV4 Play. I ”Masked Singer Sverige” tävlar 12 välkända personer dolda under sagolika masker föreställande olika figurer. Vilka det är som deltar får man inte veta förrän masken får lämna tävlingen. Hemlighetsmakeriet gör programmet till en engagerande gissningslek för hela familjen som genom kluriga ledtrådar ges möjlighet att lista ut vilka deltagarna är. I slutet av varje avsnitt kommer en deltagare tvingas ta av sig masken och avslöja sin rätta identitet. Till sist koras en segrare och det är även den sista personen som tar av sig sin mask i finalen.

Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El Refai och Felix Herngren utgör den stjärnspäckade panelen i Masked Singer

– Som ansiktsblind känner jag att detta program är något för mig. Äntligen kan min skämmiga akilleshäl bli min styrka! Jag kommer kasta mig ut i detta och lyssna öronen av mig, säger Felix Herngren.

– Känns väldigt spännande att få vara en del av det här knasiga och häftiga programmet. Jag tror att jag, Pernilla, Måns och Felix kommer komplettera varandra perfekt. Ser så mycket fram emot att se alla masker, höra dem sjunga och framförallt att sen få se vilka som döljer sig bakom, säger Nour El Refai.

– Jag fullkomligt älskar ”The Masked Singer” i England så det ska bli otroligt kul att få sitta i panelen av den svenska versionen! Att jag dessutom älskar att höra olika personer sjunga och är en otrolig tävlingsmänniska känns som att det kommer bidra till mycket spännig och lite nervositet, säger Måns Zelmerlöw.

– Jag längtar efter all gala, glamour och humor detta program kommer ge oss! Sedan jag upptäckte ”Masked Singer” har jag via Youtube-klipp varit fascinerad av de otroliga kostymerna, allt hemlighetsmakeri kring uppträdandena och sångrösterna! Äntligen kommer programmet till Sverige och det kommer bli så himla kul och spännande att sitta i panelen, säger Pernilla Wahlgren.

I ”Masked Singer Sverige” tävlar 12 välkända personer dolda under sagolika masker föreställande olika figurer, i en av de mest spektakulära sångtävlingarna någonsin. Vilka det är som deltar är superhemligt och inte ens programledaren David Hellenius vet vilka som gömmer sig under maskerna.

– Jag är så otroligt glad att det är Pernilla, Nour, Felix och Måns som utgör panelen och kommer göra programmet tillsammans med mig och alla hemliga kändisar. Ska bli spännande att se om de kommer kunna lista ut vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna, eller om jag kommer vara den som kommer på det först, säger David Hellenius.

Hemlighetsmakeriet gör programmet till en engagerande gissningslek för hela familjen som genom kluriga ledtrådar ges möjlighet att lista ut vilka deltagarna är. I slutet av varje avsnitt kommer en deltagare tvingas ta av sig masken och avslöja sin rätta identitet. Till sist koras en segrare och det är även den sista personen som tar av sig sin mask.

Foto: Magnus Ragnvid