GALA magasin
You Are Reading
Nóttnuit lanserar multifunktionell ansiktsrengöring
0
Stil & skönhet

Nóttnuit lanserar multifunktionell ansiktsrengöring

Lave

Sedan det svenska hudvårdsvarumärket Nóttnuit lanserades sommaren 2020 har de lanserat 3 produkter bestående av en ansiktsmask, en ansiktsolja och ett serum. Nu utökar de sortimentet med en multifunktionell rengörande ansiktsgel. Den nya enzymatiska gelen är både effektiv och har multifunktionella egenskaper som varsamt rengör din hy på djupet, utan att störa dess naturliga balans. Dess unika formel innehållande mineralrik vulkanaska, med en blandning av alger, enzymer och probiotika, avlägsnar toxiner, minskar synligheten av porer, eliminerar döda hudceller, förbättrar cellförnyelsen och ger huden lyster. Resultaten blir en ren, återfuktat och fräsch hy.

Om Nóttnuit:
Nóttnuit är ett svenskt hudvårdsmärke som utvecklar innovativa, naturliga och veganska multifunktionella hudvårdsprodukter utan kompromisser. De introducerar möjligheten att kombinera vetenskaplig kunskap från avancerad hudvård med balanserande frekvenser. Varje Nóttnuit produkthistoria börjar i deras eget laboratorium i Stockholms skärgård.
Deras produktutvecklare väljer noggrant ut bioaktiva ingredienser med de mest kompletterande synergierna för att förstärka styrkan och effekten. Formulan hälls sedan i unika handskulpterade biofotoniska glasflaskor så att varje fulländad produkt
blir unik.

Grundarna Ida-Maia Nilert Szugalski och Theresia Dibingers vision med Nóttnuit är att skapa hudvård till den medvetna konsumenten som aldrig kompromissar med vare sig innehåll eller resultat.