GALA magasin
You Are Reading
Malin Åkerman: ”Mina år i 40-årsåldern har varit de bästa i mitt liv”
0
Nöje

Malin Åkerman: ”Mina år i 40-årsåldern har varit de bästa i mitt liv”

Filmaktuella Malin Åkerman är Vogue Scandinavias nya omslagsmodell. I ett garage i hjärtat av Stockholm har Malin blivit stylad i säsongens biker-inspirerade mode. ”Hot rod”-stylingen går i linje med hennes nya roliga familjefilm, Ett Sista Race, skriven av och med David Hellenius i huvudrollen. Efter 26 år i Hollywoods filmbransch med mängder av rom-com succéer i ryggen är det dags för Malin Åkerman att uppfinna sig själv igen. Hennes nästa steg i karriären är att börja producera mer och välja själv vem hon vill arbeta med. ”Jag vill inte vänta på roller utan själv bestämma vilka roller jag vill ha”, säger Malin till Vogue Scandinavia.

Dessutom berättar Malin Åkerman om sitt stora engagemang inom barnpsykologi. Påverkad av hennes mammas depressioner under uppväxten är det här något som Malin engagerar sig djupt i. ”Min mamma hade sina mörka perioder från och till, men jag förstod aldrig vad depression var, för ingen pratade någonsin om det.”

Läs mer om filmen ”Ett sista race” i Galas intervju med David Hellenius här.

Foto: Linus Morales/Vogue Scandinavia. Intervju av Clare McInerneyVogue Scandinavia