GALA magasin
You Are Reading
Lill Lindfors jubileumsturné en publiksuccé!
0
Musik & Teater

Lill Lindfors jubileumsturné en publiksuccé!

Lill Lindfors

På publikens begäran släpper nu Lill Lindfors de tre sista konserterna till sin jubileumsturné ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”. Under hösten 2021 har Lill tillsammans med sina eminenta musiker genomfört sin sista större sammanhängande Sverigeturné och spelat för fullsatta salonger överallt. Efterfrågan efter biljetterna har varit stor och turnén varit en publiksuccé runt om i hela landet. Nu släpps de tre sista konserterna som genomförs i Göteborg, Karlstad och Västerås januari 2022.

Sista extrakonserter: Lill Lindfors ”Tillsammans är ett sätt att finnas till” 2022:

25 januari Göteborg Lorensbergsteatern

26 januari Karlstad Scalateatern

30 januari Västerås konserthus

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via monarch.se

Lill Lindfors

Lill Lindfors jubileum och turnépremiär ”Tillsammans är ett sätt att finns till” ägde rum i Sundsvall den 10 oktober 202. Turnén har gästat 18 orter från Luleå i norr till Malmö i söder och spelats för fullsatta salonger hela hösten. Nu släpps de tre sista konserterna våren 2022.

På scen samlar Lill Lindfors några av Sveriges bästa musiker, Mats Norrefalk och Claes Crona trio. Ett gäng som har förmågan att lyfta det musikaliska bygget till glädje!

Lill Lindfors har med sin musikantiska lekfullhet, humor och värme genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artist liv!

Lill Lindfors debuterade på scen 1961 och har alltså varit verksam artist i 60 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat större delen av sitt liv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, producent och låtskrivare inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som glädjen är som störst.

Foto: Eva-Marie Rundqvist