GALA magasin
You Are Reading
Lill Lindfors gör sina sista jubileumsföreställningar våren 2022
0
Musik & Teater

Lill Lindfors gör sina sista jubileumsföreställningar våren 2022

Lill Lindfors

På publikens begäran beger sig nu Lill Lindfors ut på de sju sista jubileumskonserterna av föreställningen ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”. Under hösten 2021 genomförde Lill tillsammans med sina eminenta musiker sin sista större sammanhängande Sverigeturné och spelade för fullsatta salonger överallt. Efterfrågan efter biljetterna har varit stor och turnén har varit en publiksuccé runt om i hela landet.

Lill Lindfors

Vårens turné startar den 29 mars på Scalateatern i Karlstad och gästar därefter Trollhättan, Göteborg, Grängesberg, Västerås med final i Stockholm på Rival den 23 maj.

Sista jubileumskonserterna: Lill Lindfors ”Tillsammans är ett sätt att finnas till” 2022:

29/3 Karlstad, Scalateatern

30/3 Karlstad, Scalateatern

31/3 Trollhättan, Folkets Hus Kulturhuset

1/4 Göteborg, Lorensbergsteatern

13/5 Grängesberg, Cassels

14/5 Västerås, Konserthuset

23/5 Stockholm, Rival

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via monarch.se

Lill Lindfors

På scen samlar Lill Lindfors några av Sveriges bästa musiker, Mats Norrefalk och Claes Crona trio. Ett gäng som har förmågan att lyfta det musikaliska bygget till glädje!

Lill Lindfors har med sin musikantiska lekfullhet, humor och värme genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artist liv!

Lill Lindfors debuterade på scen 1961 och har alltså varit verksam artist i 60 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat större delen av sitt liv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, producent och låtskrivare inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som glädjen är som störst.

Foto: Eva-Marie Rundqvist och Jonas Hansson