GALA magasin
You Are Reading
Le Rouge och livets många kontraster!
0
Blogg - Therése Neaimé

Le Rouge och livets många kontraster!

Weekend på Le Rouge ❤️

Så tacksam för denna egna julshow! Att mitt i dessa lite osäkra tider ändå ha möjligheten att få bjuda in och välkomna gäster till vårt ”eget” vardagsrum. Klätt i den vackraste av röd sammet ligger den där. Denna vackra och renommerade restaurang i Gamla stan. Med vacker lokal, musik, dans, fantastisk mat och bästa sällskapet väntar vi in julen tillsammans. Låt oss drömma oss bort för en kväll och bara njuta av nuet! För är det ändå inte det livet handlar om!? Att skapa det där lilla extra i vardagen?

Älskar att efter den dag med alla vardagsbestyr såsom lämning och hämtning på förskola och skola, handling inför helgen, och diverse andra mindre glamorösa bestyr, åter igen få dra på mig mitt guldfodral och inta scenen. Denna kontrast i livet. Älskar den så innerligt. Att få vara mamma om dagarna men också ha privilegiet att om kvällen släppa fram mer av just artisten Therese. Låter det konstigt? Jag tänker att det är just den där kontrasten som också gör mig till både en bättre mamma men också artist. Tänker att det funkar som en sorts balsam för själen att bejaka sina drömmar. Men också samtidigt ha lyckan och turen att få vara just mamma. För evigt tacksam för dem båda!

Så i eftermiddag promenerar jag hem i regnet efter dagens arbete. Hämtar upp de tre barnen och ser till att middagen står på bordet. Byter en blöja eller två.  Värmer en nappflaska och lyssnar på barnens berättelser från dagen. Sedan packar jag min väska.  Med de vackraste av scenkläder. I glittrande guld och varmt rött. Denna gång från finaste Sara Poul design. Jag packar mitt smink och mina golden shoes.

Väl på plats i ett utav Gamla Stans vackraste gränd gör jag mig sedan iordning. Något magiskt över att inta denna loge kväll efter kväll. Som förr. Innan pandemin. Ber om få stanna i denna bubbla i några veckor till utan att restriktioner etc gör sig påminda än mer. Tänker att så många av oss gör detsamma. Drömmer om att saker får återgå till det ”normala”. Konstaterar att jag faktiskt nästan glömt bort vad som borde vara normalt vid det här laget. Det vore bara så väldigt sorgligt att ännu en gång få ”kasta in hatten”. En svår tid för artist branschen. Och vilken annan bransch som helst tänker jag. Klart det är så.

Låt oss leva på hoppet och med ”kindness” och omtanke om varandra rida ut även denna storm! för att vi måste! För att det är ända sättet!

Vi ses ikväll! Lovar göra mitt allra bästa för att sprida min värme och kärlek. I musikens tecken!
Varmt välkomna! ❤️
.
18.30-22.00

Therése Neaimé & Lisa Bengter
@fraulein_frauke
@yvette_les_fesses
.
Friday Dj @therealjuanandres
Saturday DJ @mrsergiorincon
.
Book table through our webpage or walk in for drinks…. See you at Le Rouge tonight!
WELCOME! ❤️

https://lerouge.se/
.
Dress by Sara Poul ⭐️
Photo by Murtaza Zoeb ⭐️


.
.
#gamlastan #nobelfest #nobelmiddag #nobelprize #nobel #nobel2021 #visitstockholm #dinnershow #artist #lerouge #christmas

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."