GALA magasin
You Are Reading
Las Vegas är tillbaka!
0
Resor & Hotell

Las Vegas är tillbaka!

Las Vegas

The Strip lyser upp igen med sina färgglada ljus och förvandlas återigen till världens bästa nöjes och underhållningshuvudstad.

Destinationen firar återkomsten av liveunderhållning när Las Vegas åter öppnar till 100 procent av sin kapacitet. Den 1 juni återgick Clark County, som omfattar Las Vegas storstadsområde, till de riktlinjerna som gällde före pandemin och tog bort alla restriktioner som rör kapacitetsgränser, stora sammankomster m.m. ”Las Vegas är en stad som bygger på gästfrihet och underhållning, och vi är glada att välkomna besökare från hela landet tillbaka”, säger Kate Wik, marknadsföringsansvarig för LVCVA. För närvarande kan turister från de flesta utländska länder inte resa in i USA, men Las Vegas är redo att välkomna turister från Europa när alla reserestriktioner från den amerikanska regeringen tas bort.

Varje år presenterar Las Vegas spännande nyheter för sina gäster världen över. Storlslagna shower och konserter med världsberömda superstjärnor, de fantastiskt iscensatta hotell och de senaste mattrenderna är lika mycket en del av Las Vegas som de glittrande ljusen på The Strip. Nedan en kort översikt över vad som väntar besökare i Las Vegas:

Resorts World Las Vegas, Stripens efterlängtade nya resort, öppnade officiellt sina dörrar för allmänheten den 24 juni 2021.

Resorts World har 3 500 rum och sviter under tre Hilton-märken, inklusive Conrad och Crockfords, mer än 40 restauranger och barer samt en teater med 5 000 platser. Den 4,3 miljarder dollar stora fastigheten erbjuder mycket till sina gäster och besökare. DJ:s Zedd och Tiesto kommer att spela på Zouk Nightclub, medan Celine Dion, Katy Perry, Carrie Underwood och Luke Bryan har skrivit på som gästartister.

Cabana
Resorts World pool area © Megan Blair

Marigold öppnade officiellt på Resorts World Las Vegas och bjuder gästerna på en rad klassiska amerikanska rätter i en restaurang som hämtat inspiration från mid-century modern décor och de gyllene dagarna i Las Vegas och Palm Springs. Konceptet, som utvecklats av Las Vegas-baserade Gen3 Hospitality, har också ett systerkoncept som heter Goldies, som erbjuder hemlagade godsaker som kakor och pajer samt frukost- och lunchalternativ.Resorts World Las Vegas har meddelat att det kommer att öppna den första och enda pop-up-butiken för Kardashian Kloset, Kardashian-Jenners e-handelssajt för återförsäljning av detaljhandel.
Den populära onlineåterförsäljaren säljer här föremål från familjens personliga garderober och erbjuder ett brett utbud av designerkläder från fritidskläder till svart slips, plus skor, accessoarer och smycken. Detta blir Kardashians Klosets första fysiska lokal och kommer att erbjuda unika föremål som inte finns tillgängliga på nätet. För mer information klicka här. 

Sångaren och låtskrivaren Bryan Adams gör debut på Wynn Las Vegas
Den GRAMMY-belönade singer-songwritern Bryan Adams gör sin debut på Wynn Las Vegas i höst när han går upp på Encore Theater för sin enda turné i USA. Adams kommer att presentera sina hyllade låtar med sex shower som äger rum på utvalda kvällar från den 10-20 november 2021. Adams som hyllas som en av de mest spännande livemusikerna i världen och hans energiska framträdanden, scennärvaro och fantastik sång har underhållit publiken i mer än fyra decennier. För mer information om datum för spelningarna på Encore Theatre, klicka här.

Circ
Cirque du Soleil ”O”, © Tomasz Rossa

Cirque du Soleil-föreställningar återvänder tillbaka till The Strip

Cirque Cirque du Soleil Entertainment Group bekräftade den efterlängtade återkomsten av fler shower. Efter att ha tillkännagivit att två av sina mest ikoniska shower i Las Vegas, ”O” och Mystère, har Cirque du Soleil glädjen att bekräfta att The Beatles LOVE, en skapelse av Cirque du Soleil och en samproduktion med Apple Corps Ltd., kommer att återöppna på The Mirage den 26 augusti 2021. Även Michael Jackson ONE av Cirque du Soleil, i samarbete med Michael Jacksons stiftelse, kommer att återuppta sitt exklusiva residens på Mandalay Bay Resort & Casino den 19 augusti 2021. För biljetter och datum, klicka här.

Joël Robuchons legendariska Las Vegas-restauranger har öppnat igen

Den välkända franska fine dining restaurangen kommer att återvända till Las Vegas när MGM Grand meddelar att den legendariska kocken Joël Robuchons restauranger kommer att öppna igen den här månaden. Den namngivna destinationen Joël Robuchon – Las Vegas enda tre Michelin-stjärniga restaurang – kommer att välkomna tillbaka gästerna från och med den 1 juli med en meny som hyllar de mest älskade rätter från alla år. L’Atelier de Joël Robuchon, den kreativa köksverkstaden, öppnar sina dörrar den 15 juli och experimenterar med enkla ingredienser för att skapa rätter som är nya för Robuchons restauranger samtidigt som man behåller den oklanderliga standarden. För mer information, besök
https://www.jrobuchon.com/en/restaurants/las-vegas.

Vegas blir grönare – MGM Resorts lanserar en solcellsanläggning på 100 MW

MGM Resorts International, som är en global ledare i kampen mot klimatförändringarna, lanserade nyligen sin 100 megawatt solcellsanläggning, som är hotellbranschens största projekt för förnybar el med direkt källsortering i världen. Anläggningens rena energi producerar nu upp till 90 % av MGM Resorts behov av el under dagtid i Las Vegas, som omfattar byggnader på 65 miljoner kvadratmeter i 13 fastigheter och mer än 36 000 rum på Las Vegas Strip, däribland Bellagio, ARIA, Mandalay Bay, MGM Grand och The Mirage, med flera.
Solenergianläggningen består av 323 000 paneler och dess årliga produktion kommer att motsvara elförbrukningen för cirka 27 000 genomsnittliga amerikanska hem. För mer information, klicka här.

Solceller
MGM Resorts Mega Solar Array är hotellbranschens största projekt för förnybar el från direkta källor i världen © MGM Resorts International