GALA magasin
You Are Reading
Drömbröllop på Malta
0
Resor & Hotell

Drömbröllop på Malta

Med 300 dagar solsken om året, dramatisk natur och många unika bröllopsplatser erbjuder Malta en oförglömlig för ett romantiskt drömbröllop utomlands.

Vackra Hotel Phoenicia

Att gifta sig utomlands är en trend på stark frammarsch. Fler och fler par önskar skapa en minnesvärd upplevelse för sig själva och hitta ett personligt sätt att fira sin kärlek. Oavsett om bröllopet sker tillsammans med vänner och familj eller i hemlighet under en romantisk resa, har Malta något för alla brudpar.

Utbudet av bröllopsplaster är stort på Malta och det finns flertalet unika ställen som gör bröllopsdagen till ett minne för livet. Historiska byggnader, vingårdar, trädgårdar, lyxiga hotell eller en dramatisk strand – det finns det gott om alternativ för både små och stora bröllop.

Malta har många stämningsfulla miljöer som möjliggör personliga bröllopsfoton. Låt kärleken spira i medeltidsstaden och UNESCO-världsarvet Vallettas trappor och gränder, i den färgglada fiskebyn Marsaxlokk eller i den muromslutna sandstensstaden Mdina från tv-serien ”Game of Thrones”. Malta är en liten ö och det är alltid nära till storslagna vyer.

Malta har förutom kultur och historia flertalet femstjärniga hotell och restauranger som bidrar med guldkant under hela vistelsen både för bröllopsgäster och bröllopspar. Varför inte kombinera bröllopet med smekmånaden och stanna kvar och njuta lite längre på Malta eller Gozo?

Fint bröllop vid Ta Betta Vineyard

5 eftertraktade platser för bröllop på Malta
Villa Bologna i Attard – Ett trädgårdsbröllop under stjärnorna

Vackra och klassiska Villa Bologna från år 1745 erbjuder spektakulära bröllop i trädgården under citrusträden. Trädgården är en av Maltas finaste och innefattar fontäner och dammar under skuggade gångar. En plats för lugn och ro och kärlek.

Vingården Ta’ Betta i Siggiewi – Ett rustikt bröllop bland vinrankor

För ett lite mer bohemiskt bröllop i ett pittoreskt landskap omgivet av vinrankor och rullande kullar, erbjuder vingården Ta’Betta bröllop för upp till 200 personer i en restaurerad 1600-talsgård med stenväggar och synliga takbjälkar.

Mediterranean Conference Centre i Valletta – Stora och storslagna bröllop i Grand Harbour Terrace och Sacra Infermeria Hall

Byggnaden Mediterranean Conference Centre är ett känt maltesiskt landmärke från 1500-talet. Här finns flera spektakulära bröllopslokaler för riktigt stora bröllop.

Under öppen himmel på en terrass med utsikt över Vallettas Grand Harbour erbjuder Grand Harbour Terrace bröllop för upp till 600 gäster. Ännu större bröllop kan hållas i den storslagna salen Sacra Infermeria Hall, som tar upp till 1400 sittande gäster för middag.

The Sheer Bastion i Senglea – Boutique-bröllop med storslagen utsikt

Takterrassen The Sheer Bastion på boutiquehotellet The Cugó Gran Macina erbjuder vidsträckta vyer över hamnen och Valletta i en historisk byggnad från 1554. The Sheer Bastion kan ta upp till 600 bröllopsgäster och för övernattning finns 21 vackra sviter.