GALA magasin
You Are Reading
Kronprinsessan Victoria på Carola-konsert med familjen – se fim & bilder!
0
Kungligt

Kronprinsessan Victoria på Carola-konsert med familjen – se fim & bilder!

Kronprinsessfamiljen

Tidigare ikväll gav Carola Häggkvist en sommarkonsert på Solliden, Öland. I publiken satt kungen och drottningen tillsammans med barn och barnbarn. Ikväll valde dock  prinsessfamiljen att stanna hemma men istället var prins Carl Philip och prinsessan Sofia och lille prins Julian i barnvagnen med denna konsertkväll.

Kungafamiljen

Kungen och drottningen satt tillsammans med kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle, 9, under konserten. Även prins Daniel var på plats men satt på raden bakom tillsammans med prins Carl Philip och prinsessan Sofia med deras son prins Julian, snart fyra månader.

Kungafamiljen

Kronprinsessan Victoria

Låtarna Carola framförde var bland andra ”Säg mig”, ”Genom allt” och ”Mitt i ett äventyr”. Dessutom bjöd hon på visan ”Visa vid vindens ängar” och psalmen ”Herrens nåd är var morgon ny”.

Kungafamiljen

Carolas konsert är en i raden som äger rum på Solliden denna sommar, i ett nytt koncept som kallas ”Solliden Sessions”, där ett flertal artister har bjudits in för att göra exklusiva spelningar. Peter Jöback var först ut och då var prinsesssystrarna Victoria och Madeleine på plats i publiken.  Sen var det Lena Philipssons tur och då befann sig kronprinsessfamiljen och prinsessfamiljen på plats.

Kungafamiljen

I morgon äger det officiella firandet av kronprinsessan äger rum på Borgholms slott.  På Victoriakonserten är det Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac och Sofia Jannok som uppträder.

Precis som 2020 är Victoriadagen även i år nedtonad till följd av coronapandemin. Vissa förändringar har gjorts för att minska risken för smittspridning.

”Kungafamiljen ser fram emot att åter samlas på Solliden under sommaren. Men på grund av rådande restriktioner, samt risken att skapa folksamlingar, möter Kronprinsessan ej allmänheten för att ta emot gratulationer vid rundeln framför Sollidens slott. Det publika firande av Kronprinsessans födelsedag inleds först vid Victoriakonserten i Borgholms slottsruin där Kronprinsessparet och delar av Kungafamiljen deltar”, har Hovet skrivit i ett pressmeddelande.

Foto: HENRIC WAUGE/Swedish Press Agency