GALA magasin
You Are Reading
Komikern Ann Westin aktuell med ny show
0
Nöje

Komikern Ann Westin aktuell med ny show

Nästa år är det premiär för en helt ny ståuppshow av en av Sveriges älskade komiker – Ann Westin. ”Utom kontroll” blir namnet på ståuppshowen där vitt skilda ämnen tas upp och vad som helst kan hända. Det blir högt och lågt, stort och smått, smalt och brett, fult och fint om ämnen som gör Ann glad, förundrad och förbannad. Ann Westin är utom kontroll.


– Man tappar fotfästet lite när man kommer upp i 67-årsåldern. En ny fas i livet inleds och man funderar på hur många år man har kvar, säger Ann. Men hon tillägger:

– Om det här blir min sista show så vill jag ha jävligt roligt på scenen. Jag har fortfarande ett barn i mig som vill leka och busa och ha roligt!

Byline:
Foto: Robert Eldrim

Utom kontroll kommer att ha premiär den 7 mars 2024 på Intiman i Stockholm och kommer efter det spelas på Lisebergsteatern i Göteborg den 2 november 2024.

Innan premiären av Utom kontroll, så är Ann även aktuell i flera andra sammanhang. Några av dessa är som medverkande på A very RAW Christmas i Göteborg, på Västerås Comedy Club, på scenen på Norra Brunn och i Julshow på Börsen i Stockholm.

Foto: Robert Eldrim