GALA magasin
You Are Reading
Jennifer Anistons hemliga skönhetsknep?
0
Stil & skönhet

Jennifer Anistons hemliga skönhetsknep?

USA:s mest sålda kollagentillskott, Vital Proteins, används av bland andra Jennifer Aniston som är varumärkets Chief Creative Officer. Pulvret tillsätts enkelt i varma och kalla drycker, som i morgonkaffet eller i en smoothie. Vital Proteins finns nu i Sverige och tillgängligt på onlineapotek och i hälsokostbutiker. Varför inte ge dig själv en boost i vinter? Verkar ju funka utmärkt på snygga Jennifer i alla fall.

Produktinformation
Vital Proteins kollagenpeptider består av hydrolyserat kollagenpulver. Produkterna är lukt- och smakfria och används enkelt genom att tillsättas i varm eller kall dryck. Välj mellan burkar med en doseringsskopa eller färdigdoserade portionspåsar.
Vital Proteins finns att köpa i hälsokostbutiker och onlineapotek och kostar från 149 kr.

Kollagen är ett protein. Protein bidrar till att bibehålla muskelmassan och normal benstomme. Kollagen stödjer också hudens elasticitet och fasthet. När vi åldras minskar kroppens kollagenproduktion, vilket kan resultera i att fina linjer och slapp hud uppträder. Kollagen kan ge hudens vävnad styrka och elasticitet.
Skådespelaren Jennifer Aniston har spelat en viktig roll i produktutvecklingen och utvecklingen av varumärket när Vital Proteins nu fortsätter expandera.

– Jag har ett fullspäckat schema så älskar att Vital Proteins hjälper mig att se ut och må så bra som möjligt. Produkterna är lätta att använda, min go-to rutin är att lägga Vital Proteins Collagen Peptides i mitt morgonkaffe eller i min frukostsmoothie, säger Jennifer Aniston.