GALA magasin
You Are Reading
Nu lanseras makeup-märket Skills Combined – speciellt bra för mogen hud
0
Stil & skönhet

Nu lanseras makeup-märket Skills Combined – speciellt bra för mogen hud

Jessica Wahlgren Norman är inte bara vacker själv utan även känd för att göra främst artister, tv-profiler och skådespelare vackrare, och har därmed varit eftertraktad som makeupartist i många år. Nu lanserar Jessica Skills Combined tillsammans med professionella hudterapeuten Maria Bühringett som är ett nytt modernt makeup-märke som kombinerar hög kvalitet med enkel applicering och professionella resultat.

– Det här är sminket jag själv vill använda med mina 25 års erfarenhet som makeupartist, säger Jessica Wahlgren Norman.

Skills Combined är en hybrid mellan makeup och hudvård med fokus på multifunktionella produkter.
– Vi har fokuserat på att hitta guldkornen som man inte kan vara utan i sminkväskan och som har flera användningsområden, säger Jessica.


Skills Combined är utformade för de som önskar enkla och effektiva produkter för en snabb och smidig makeup-rutin.
Varje produkt är noggrant utvecklad för att ge ett naturligt och professionellt resultat, med hudvårdande egenskaper. Speciellt bra för en mogen hud med mer utmaningar.
– När vi utvecklade Skills Combined var vårt mål vårdande produkter som hjälper till att förbättra utseendet och känslan för huden vid varje applicering, säger Maria Bühring

– Vi är så stolta över att kunna erbjuda en så smart skönhetsupplevelse genom våra produkter. Med Skills Combined vill vi förenkla den dagliga makeup-rutinen och samtidigt upprätthålla en hög standard av kvalitet och resultat, säger Jessica, grundare av Skills Combined.

Först ut är Skills Combined Face Palette.
Allt du behöver i en och samma palett! En 3-i-1 highlighter, rouge och bronzingansiktspalett som är perfekt pigmenterad för ett sammetslent resultat. Skills Combined Face Palette fulländar din makeup och förhöjer dina ansiktsdrag. Paletten smälter in och jämnar ut huden och ger en naturlig lyster. Den är byggbar för önskat resultat.
Skills Combined Face Palette är framtagen med hjälp av en avancerad optisk teknologi som slätar ut och ger en strålande finish. Berikad med ljusreflekterande mineraler för en naturlig, mjuk och fin lyster som håller hela dagen.
Skills Combined Face Palette består av:
• Highlighter: Soft Champagne
• Blush: Perfect Peach
• Bronzer: Natural Bronze
Pris 495 kr / 18 g
– Den har en perfekt stuns och jag älskar att den har så många olika användningsområden i en och samma borste. Många har svårt att lyckas med att få till mjuka övergångar och där är Skills Combined Face Palette lätt att applicera och ger inga skarpa kanter”, säger Jessica.

Skills Combined Double Sided Powder Brush
En multifunktionell dubbelsidig makeupborste som är speciellt designad för att applicera puder, bronzer, rouge och highlighter för felfri finish. Den mindre, spetsiga, sidan är perfekt formad för att applicera highlighter och rouge runt ögonområdet, kinderna och kindbenen, medan den stora, rundade, sidan är designad för att användas för bronzer och all-over applicering i ansiktet.
Skills Combined Double Sided Powder Brush är perfekt anpassad för att applicera Skills Combined Face Palette. Borsten är tillverkad av mjukt, högkvalitativt syntetiskt borsthår. Vegansk.
Pris 295kr

– Den har en perfekt stuns och jag älskar att den har så många olika användningsområden i en och samma borste”, säger Jessica.