GALA magasin
You Are Reading
Här är gästerna i Erik och Lottas nya program – ”En smak på livet”
0
Film & TV

Här är gästerna i Erik och Lottas nya program – ”En smak på livet”

Erik Haag

Ett matexperiment utan dess like drar igång när Lotta Lundgrens och Erik Haags nya underhållningsprogram ”En smak på livet” har premiär. I varje avsnitt kommer en gäst utsättas för smaker, dofter och andra sinnesintryck i form av maträtter som varit viktiga under personens liv. Erik och Lotta hoppas kunna aktivera minnen och känslor hos sina gäster och många överraskningar väntar längs vägen.

Gästerna som slår sig till bords som försökspersoner är Marianne Mörck, Danny Saucedo, Hanna Hellquist och Jonas Gardell. Det blir fyra matresor fyllda med spännande och känslofyllda berättelser som blandas med många överraskningsmoment och hemliga gäster. Kommer Erik och Lotta lyckas med sitt experiment och väcka matminnen?
Såhär säger gästerna själva om upplevelsen:

– Efter att ha fått förfrågan om att medverka i programmet ”En smak på livet” berättade jag gladeligen om mina smakupplevelser i tid och rum. Jag kunde aldrig för mitt liv ens tänka tanken att min upplevelse i det här programmet skulle bli så galet, fantastiskt överdådig, väl genomtänkt och jäkligt roligt. De här två människorna har skapat någonting som är över förväntan och förståndet, säger Marianne Mörck.

– Jag va tveksam till experimentet till en början om jag ska vara ärlig. Tänkte att det här blir mest trevligt att få träffa Erik och Lotta och äta en bit mat. Trodde aldrig att jag skulle få uppleva de känslorna jag fick känna. Det var verkligen som att besöka gamla korridorer från barndomen rent emotionellt. Surrealistiskt och mycket trevligt på samma gång, säger Danny Saucedo.

– Det var på riktigt en av de roligaste dagarna i mitt liv! Vi åt så gott, och jag fick träffa mina bästa vänner. Det kändes som Min stora dag. Vill göra det igen. Blir det en säsong två? Säger Hanna Hellquist.

– Det var faktiskt pirrigt att vara med i ”En smak på livet”. De var så oerhört ambitiösa. Erik var övertänd och Lotta sådär vänligt bister som hon är. Vi pratade och åt oss igenom barndomens smaker och längtan och sedan var det som om de skildrade mitt liv genom olika matstationer, säger Jonas Gardell.

Premiärstart av ”En smak på Livet” är den 29 augusti på TV4 och TV4 Play.

Här är gästerna i ”En smak på livet”:

29/8 Marianne Mörck

5/9 Danny Saucedo

12/9 Hanna Hellquist

19/9 Jonas Gardell

Foto: Pär Bäckstrand/TV4