GALA magasin
You Are Reading
Här är årets deltagare i Hela kändis-Sverige bakar
0
Nöje

Här är årets deltagare i Hela kändis-Sverige bakar

Hela kändis-Sverige bakar

Den 4 maj är det dags för fem nya kändispar att briljera med sina bästa bakverk i åttonde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar i TV4 och TV4 Play. Denna gång tävlar bland andra Margaux Dietz, Marcus Allbäck och Ann Westin med varsin lagkamrat om den ärofyllda segern.

– Jag längtar efter att se mammas och mitt kökskaos i nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar. Vi kanske inte är de mest avancerade hemmabagarna, men vi är tävlingsinriktade och lyckas nästan alltid få ihop det mesta i livet när vi samarbetar. Vi är ett bra team!, säger deltagaren Margaux Dietz.

Kändisarnas bakverk bedöms av den hyllade konditorn Johan Sörberg och den prisade kokboksförfattaren Elisabeth Johansson. Programmet leds precis som tidigare av Tina Nordström och Johan Östling.

– Det är väldigt underhållande att få se deltagarna jobba i par under stor tidspress eftersom det lockar fram nya sidor hos dem som varken tittarna eller kanske de själva känner till. Jag noterade till exempel att mor och dotter Dietz hade den överlägset kladdigaste köksbänken, säger programledare Tina Nordström.

Kändisarna tävlar i par och tillsammans utsätts de för kreativa och tuffa utmaningar i form av fluffiga tårtor, spröda kakor och andra läckra bakverk. Det par som tar hem titeln årets kändis-hemmabagare 2021 får även 50 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Årets tävlande par:

Hanna Dorsin och Emma Peters

Skådisarna Hanna Dorsin & Emma Peters

Jesper Blomqvist

Landslagskollegorna Marcus Allbäck & Jesper Blomqvist

Margaux Dietz

Influencer-familjen Margaux Dietz och mamma Eveline Dietz

Ann Westin

Komikerna Ann Westin & Tobias Persson

Hanna Hedlund

Vännerna Kajsa Ernst & Hanna Hedlund

Hela kändis-Sverige bakar består av fem episoder och har säsongspremiär tisdag 4 maj i TV4 och TV4 Play.