GALA magasin
You Are Reading
Galamiddag för Victorias gudson
0
Kungligt

Galamiddag för Victorias gudson

Prins Christians myndighetsdag firades nyligen med stor fest i Köpenhamn och då var såklart hans gudmor, kronprinsessan Victoria, på plats med prins Daniel och prinsessan Estelle för att fira 18-åringen. Prinsessan Estelle var supersöt i ljusrosa tyllklänning med tygblommor och pärlor designad av Christer Lindarw.  Mamma Victoria var också fin i rosa, en klänning från Elie Saab som vi har sett henne bära tidigare. Lillprins Oscar är fortfarande för liten för att vara med vid festligheterna. Drottning Margrethe stod värd för galamiddagen till prins Christians ära på Christiansborgs slott. Till galamiddagen var gäster inbjudna från de nordiska och europeiska kungahusen. Ungdomar från Danmarks kommuner samt från Grönland och Färoarna var också på plats för att fira prinsen.

Drottningen stod värd för en galamiddag till prins Christians ära på Christiansborgs slott.
Kronprinsessan, som är Prins Christians gudmor, ankommer till galamiddagen på Christiansborg tillsammans med Prins Daniel och Prinsessan Estelle.
Prinsessan Estelle, Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge, Prins Christian av Danmark, Prinsessan Catharina-Amalia av Nederländerna och Prinsessan Elisabeth av Belgien samlade i Köpenhamn.
Prins Christian.
Kronprinsparet stolta föräldrar till sin nyblivne 18-åring.
Prins Christina höll tal.
Danska kronprinsfamiljen.

 

Foto: Keld Navtoft/Danmarks kungahus och Dennis Stenild, Kongehuset