GALA magasin
You Are Reading
Unseen – ny talkshow med Fredrik Ljungberg
0
Film & TV

Unseen – ny talkshow med Fredrik Ljungberg

Viaplays fotbollsexpert tillika tidigare fotbollsproffset Fredrik Ljungberg tar nu steget fram och släpper sin egen talkshow Freddie Ljungberg’s Unseen, som nu finns på Viaplay. Varje vecka tar han med tittarna på en resa in i fotbollens värld, i jakten på att avslöja Premier Leagues hemligheter. Gäst i premiärprogrammet är tränaren Roy Hodgson.
– Jag ser verkligen framemot att lansera denna talkshow med Viaplay. Jag har alltid gillat utmaningar i livet och att inte leva i en komfortzon, och jag vet att den här talkshowen kommer utmana mig. Det kommer bli fantastiskt att få prata med så många intressanta personer inom sporten och höra vad de har att säga, säger Fredrik Ljungberg.

Viaplays nya talkshow Freddie Ljungberg’s Unseen kommer varje avsnitt ha ett huvudtema där Fredrik Ljungberg delar med sig av sin unika synvinkel på spelare och tränare, med hjälp av intressanta gäster inom och utanför fotbollens värld. Med sin gedigna bakgrund som fotbollsproffs i Premier League och svenska landslaget samt nuvarande karriär som expertkommentator för Viaplays fotbollssändningar bidrar han med en bred kunskap till intervjuprogrammet.

Intervjuprogrammet tar upp nya detaljer, upptäckter och samtalsämnen som fotbollsfansen tidigare inte haft tillgång till. Ljungberg kommer träffa allt ifrån VD:ar, tränare och spelare till analytiker eller psykologer. Allt för att skapa en unik show med ett annorlunda perspektiv och där avslöjandet av Premier Leagues hemligheter står högt på agendan.

– Jag försöker se fotbollsvärlden ur ett annat perspektiv, och betrakta den genom personer med direkt insyn i den. Jag har blivit intervjuad hundratals gånger under min karriär, men det finns aspekter av fotbollen som jag aldrig blivit tillfrågad om. Målet är att visa fansen saker som de inte ser i den dagliga bevakningen av fotbollen. Jag kommer att gräva i både spelares, tränares och andra människors kunskap om sporten för att visa det osedda, säger Fredrik Ljungberg.

I premiäravsnittet möter han Roy Hodgson som är tränare i Crystal Palace men som också tränat flera svenska klubbar och har en bakgrund som fotbollsproffs.

Fredrik ”Freddie” Ljungbergs karriär har sträckt sig över flera prestigefyllda klubbar runt om i världen, där framförallt hans tid i Arsenal etsat sig fast i fotbollshistorien. Med flera Premier League-titlar, FA-cup titlar och flera utmärkelser i bagaget (bland annat tvåfaldig Guldbollen-vinnare) anses han vara en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Numera är han även ett välkänt ansikte på Viaplay efter det att han 2018 klev in i rollen som fotbollsexpert. En roll som hyllats av såväl tittare som fotbollsfans runt om i Sverige.

Foto: Viaplay