GALA magasin
You Are Reading
Gabriel Fontana: ”Jag lever min dröm”
0
5 frågor

Gabriel Fontana: ”Jag lever min dröm”

GALA ställer fem frågor till kända personer som vi är nyfikna på. Här möter vi Gabriel Fontana som efter genombrottet i SVT-succén “Drag Race Sverige” såg fram emot att ta klivet upp på musikalscenen. Drömmen blev sann när han fick rollen som den lilla sjöjungfruns kaxiga syster Fiona som han nu reser land och rike runt med tillsammans med ensemblen.

Favoritmat: Vegan Feijoada (Brasiliens nationalrätt)

Läser just nu: Läser ”The House of hidden meanings” av RuPaul, min idol.

Reser helst till: Jag älskar äventyr! Har drömt om att köra backpacking i latinamerika men älskar också paradiset stränder i Florianópolis.

Fritidsintresse: Älskar att dansa!

Har du något mål kvar som du vill uppfylla professionellt? Jag har så många! Att kunna leva min dröm på scener i arenor runt i Sverige med musikalen just nu är en av dem!

Foto: Dröse & Norberg Press