GALA magasin
You Are Reading
Ellos första Mini Me-kollektion i samarbete med Angelica Svanström
0
Stil & skönhet

Ellos första Mini Me-kollektion i samarbete med Angelica Svanström

Angelica och Ellos

Angelica Svanström har, i samarbete med Ellos, tagit fram en Mini Me-kollektion som varken gör avkall på modegrad eller bekvämlighet. ”Vi ville skapa en unik kollektion för kvinnor som ammar och har barnen med sig på fest eller middag. Självklart kan vem som helst – ammande eller inte – bära plaggen. Höstens toner och nyanser lägger grunden för kollektionen och barnens kläder matchar fint in i färg och kvalitet”, säger Karin Verdoes, designchef för Ellos Fashion.

Anglica

Det senaste designsamarbetet som Ellos lanserat är med Angelica Svanström. Amning är någonting som Angelica brukar lyfta i sina kanaler och här har hennes modemedvetna fingertoppskänsla blandats med en av hennes hjärtefrågor. Kollektionen består av en uppsättning festliga kläder för dam, matchande set för barn och mjuka bodies i härliga färger för bebis. Damkläderna, som går i höstens lugnt glödande färgskala, är perfekta för säsongens middagar tillsammans med vänner.

Angelica Svanström

”Jag har alltid drömt om att designa kläder, så när jag fick frågan var mitt svar självklart. Jag såg kläderna framför mig ganska tidigt – jag visste att jag ville göra en kollektion för dam, barn och bebis. Eftersom jag ammar var det viktigt för mig att damkläderna inte skulle vara svåra eller krångliga att göra det i. Självklart kan vem som helst bära plaggen, men jag ville göra festliga, finare plagg som inte gör det svårt att vara fri med sin amning”, säger Angelica Svanström.

Angelica Svanström

Kollektionen består av en klänning och en blus för dam, en klänning och två set för barn och en body i två olika färger för bebis. Hela kollektionen andas höst och går igen i varandra – färger och mönster matchar mellan de olika plaggen.

”Angelicas känsla för stil och detaljer är verkligen unik – vi är så nöjda med samarbetet. Blusen och klänningen är festfina och anpassade för en kvinna som inte vill göra avkall på vare sig stil eller familjeliv. Självklart ska du kunna ta med ditt barn på fest och amma utan att behöva klä av dig”, säger Karin Verdoes, designchef för Ellos Fashion.

Angelica Svanström

Kampanjen lanseras under vecka 38 på Ellos site.