GALA magasin
You Are Reading
Efter Sune och Bert – Här är Sören Olssons egna hjärteprojekt!
0
GALA kidz

Efter Sune och Bert – Här är Sören Olssons egna hjärteprojekt!

Barnbok

Vänskap, utanförskap, familj, skola och kärlek. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildras vardagen för Luna i Lilla Vargudden.

När trean börjar efter sommaren märker Luna att ingen i klassen längre vill vara med henne. Klasskamraterna behandlar henne som luft. Hemma har föräldrarna fullt upp med sina bestyr och Lunas små tvillingbröder bara skriker och bråkar. Luna känner sig som det ensammaste barnet i hela världen. Så en kväll gör hon en märkvärdig upptäckt. När hon doppar handen i mångatan som bildats i sjön går det som en ilning genom kroppen. Plötsligt kan hon höra genom betongväggar och på långt avstånd. Den underliga superkraften förändrar allt – på gott och ont!

Luna och superkraften: Upptäckten är den första boken i serien om nioåriga Luna från den lilla orten Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

Bokens författare: Sören Olsson, Leif Eriksson & Martin Svensson
Sören Olsson är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och den enda bok han skriver under 2020.

Leif Eriksson & Martin Svensson har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

Foto: Bookmark Förlag