GALA magasin
You Are Reading
CLUB FERTITI!
0
Blogg - Therése Neaimé

CLUB FERTITI!

CLUB FERTITI!


Tror du att allt är möjligt? Att du kan styra din framtid? Att du kan våga även om du är rädd? Att sätta ett mål och verkställa det. Kanske är det allra viktigaste att bara våga ställa frågan.

Känner mig stolt och lycklig över att jag från och med den 8 april kör i gång med min egen ”Club” på vackra Strandvägen i Sthlm. En club där grundpelaren kommer att vara min egen föreläsning ”Från dröm till verklighet” där jag bla belyser viktigheten i att våga gå sin egen väg i stort men där jag än mer kommer att dela med mig av min egen erfarenhet i att skaffa barn på egen hand. Efter att det senaste 2 åren upplevt en stor efterfrågan i just detta ämne och kanske främst från kvinnor, känns det så väldigt viktigt. Seminariet, som är ett samarbete med Olga Fertility Clinic, fokuserar bla på min resa till ett tredje barn som ensamstående mamma samt en Q & A för mer hands on och vägledning i just detta ämne.

Club Fertiti, som jag valt att kalla den, är en utav mina mål som faktiskt slagit in trots att vi befinner oss mitt i kristider eller kanske just därför. Behovet av pepp på vägen är stort. 😊 Eventet kommer att hållas fysiskt ja, fast i en väldigt stor lokal och med ett begränsat antal gäster. Allt efter rådande restriktioner. Det fantastiska är att den kommer att hållas på regelbunden basis varannan torsdag under våren. Yay!

Och Meanwhile, lev kära vänner!! Lev för alla dem som kanske inte längre har den lyxen!

”Always follow your dreams and goals! The only regrets we have are the ones we don´t follow through! Dr. Olga and her team helped my dream came true resulting in my baby son Lennox”.

”Being a mom for the third time was a long time wish of mine. And of course I had my concerns. Am I too old? Will it be possible? Am I asking for too much? Meeting the Dr Olga team team changed my mindset completely. Instead I started to see the possibilities of actually reaching my dream. It took me only one visit to the Olga seminar in Stockholm to make up my mind. To go for it. Something I will never regret and which completed my little family in every way. For this I will be forever grateful.”

Therése Neaimé ❤️


About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."