GALA magasin
You Are Reading
Capri-Sun släpper limiterad kollektion – premierar sina fans
0
GALA kidz

Capri-Sun släpper limiterad kollektion – premierar sina fans

Capri-Sun

Den ikoniska drycken Capri-Sun släpper en mycket limiterad kollektion med kläder, skor och ett hundtäcke, exklusivt för den svenska marknaden. The Capri-Sun Collection premierar trogna kunder som nu kan samla kvitton på Capri-Sun 33 cl och byta dem mot produkter från kollektionen.

Capri-Sun är en uppfriskande fruktdryck gjord på riktigt frukt, utan artificiella smaker, konserveringsmedel och färgämnen. Den världskända drycken har frontats av Muhammad Ali på 1970-talet och en utvecklad version av påsen används av astronauterna på den internationella rymdstationen ISS. Nu släpper företaget en mycket limiterad kollektion inspirerad av förpackningens ikoniska design och innehåll.

– Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera The Capri-Sun Collection. Hela den strikt limiterade kollektionen tar avstamp i det som är typiskt för Capri-Sun – den ikoniska och smarta förpackningen och dess fruktiga innehåll. Vi ser redan ett stort intresse för kollektionen och hoppas att våra fans ska gilla den lika mycket som vi, säger Fatima Nitz, Senior Portfolio & Activation Manager Capri-Sun på Coca-Cola European Partners.

The Capri-Sun Collection består av sju plagg i limiterad upplaga. En silvrig parkas och jacka med tryck från förpackningen på ryggen. En Capri-Sun blå hoodie och en vit t-shirt med tryck av den ikoniska påsen på bröstet. Kollektionen innehåller också ett par vita sneakers, färgglada matchande strumpor och ett silvrigt hundtäcke som finns tillgängligt exklusivt för Capri-Sun i Sverige.

För att ta del av kollektionen registrerar sig användaren via en länk eller en QR-kod vilket ger denne ett lojalitetskort att lägga till i sin Wallet på mobiltelefonen. Vid varje köp scannar användaren sedan sitt kvitto där varje Capri-Sun 33 cl ger tio poäng. Användaren löser sedan in sina poäng direkt i sin Wallet och byter dem sedan mot produkter i webbshopen. The Capri-Sun Collection finns tillgänglig från och med 10 maj 2021 på denna länk. Kollektionen kommer att marknadsföras på bland annat Snapchat, Facebook och Instagram och i utvalda butiker. För mer information, besök www.capri-sun.se.