GALA magasin
You Are Reading
Camilla Läckbergs ”Lyckoviken” slår tittarrekord
0
Film & TV

Camilla Läckbergs ”Lyckoviken” slår tittarrekord

Lyckoviken

Vilken premiärsuccé för Camilla Läckbergs moderna såpa ”Lyckoviken”! Det mest sedda Viaplay-originalet under ett premiärdygn någonsin (med det sammanlagda antalet tittare på Viaplay och TV3).

– Jag är överlycklig av all fin respons från tittarna, säger Camilla Läckberg.

Efter Partisan och Älska mig: nu fortsätter rekordhösten för Nordic Entertainment Groups egenproducerade innehåll. Gårdagens premiär av den moderna såpan Lyckoviken slog tittarrekord och blev med det sammanlagda tittarantalet på Viaplay och TV3 det mest sedda Viaplay-originalet någonsin.

– Det känns så otroligt kul att fler än jag verkar ha längtat efter såpagenrens comeback. Jag är helt överlycklig av all fin respons jag har fått från tittarna efter premiären, säger skaparen Camilla Läckberg.

Som mest var det 488 000 tittare som såg premiäravsnittet på TV3 i går kväll, med ett snitt på 438 000 tittare. Även på streamingtjänsten Viaplay var Lyckoviken en stor tittarsuccé och det näst mest sedda Viaplay-originalet första premiärdygnet någonsin på Viaplay efter Älska mig.

Nya Viaplay-originalet ”Lyckoviken” är en modern krimkryddad såpa i åtta avsnitt om förbjuden kärlek, stora svek och en spännande mordgåta. I den stjärntäta rollistan ser vi bland andra Martin Stenmarck, Disa Östrand, Emma Broomé, Christopher Wollter, Ia Langhammer, Ella Rappich och Marie Robertson.

 

Serien hade premiär igår med två avsnitt på Viaplay och med ett avsnitt kl 21.00 på TV3. Ett nytt avsnitt kommer varje tisdag på Viaplay och TV3.