GALA magasin
You Are Reading
Besök The Timeless Clinic
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Besök The Timeless Clinic

Idag har jag varit på besök hos @thetimelessclinic och fick testa på hydrafacial en behaglig mycket effektiv behandling, jag är nog en av de få bland mina vänner som inte vågar Botox och plastikkirurgi. The Time Clinic ligger i Barkarby men resan är väl värd det för snabba resultat!

titta på min panna vilken skillnad

Hydrafacial 🇺🇸är den senaste, mest avancerade och skonsammaste tekniken inom hudvårdsföryngring.

🌀 Lymfdränage med vacuumsug

🌀PEEL
🌀EXFOLIERAR
🌀HYDRERAR
🌀FUKT
🌀Skyddande antioxidanter

Hydrafacial ger en vacker och klar hud, utan irritation. levererar omedelbara tydliga resultat utan sidoeffekter från behandlingen .
@thetimelessclinic Bjuder på de senaste avancerade hudbehandlingarna.
Jag Rekommenderar dem starkt.
Min hud känns så fräsch.
Tack Selma!