GALA magasin
You Are Reading
Ortopediska svensk designade skor
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Ortopediska svensk designade skor

Svenska skoföretag har tagit fram ortopediska snygga modeskor, design Af Klingberg som jag bär här och svenska Stinaaj . Skorna går upp från strl 35-43 i vissa modeller!

Vad är då skillnaden på en vanlig högklackad sko och dessa ortopediska skor? Idén är att undvika skador och obehag men att ändå kunna bära klackar vilken dag som helst i veckan!
Skorna är en blandning av lång erfarenhet , både av mode och ortopedisk kunskap från proffs inom branschen.
Stinaajs skor tex använder världens mest dämpande material, detta för att foten ska få 100 procentigt stöd hela dagen. Deras innersula ser säkert till att foten återfår sin naturliga form , detta lyckas man med genom att stödja bågen samt ge både stabilitet och dämpning, fotens stabilitet ökar och minskar de rotationskrafter som fötterna utsätts för annars dagligen.  Som ett resultat minskar även risken för ojämnt tryck på fot, knä, höft och nedre rygg. Inte nog med de fantastiska effekter det har för våran kropp , dessutom är materialen av världsklass! Med material av ursprung från Nasa blandat med det finaste lädret från Italien bildar det alltså den perfekt skon!

Stinaaj

några av dom som flitigt använder Stinaaj’s skor är politiker och affärskvinnor som oftast står upp under långa perioder.

Af Klingberg

Versace klänning från WOW closet och skor från AF Klingberg