GALA magasin
You Are Reading
Back in my big apple
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Back in my big apple

Ä

underbart att träffa alla tjejer på Serafinas senare mötte Pierre upp vi hade så kul

Med ett annat tjejgäng på hightea på Plaza Hotel

mina Vichy krämer räddar mig när jag reser mycket

underbara målningar, Basquiat, Miró, Calder, Magritte, Matisse och Klein, på Tefat mässan, den är två gånger om året på The Armory på Park avenue i NYC. Såg även Guilded Age kostym mode utställningen på The Metropolitan museum, där The Met Gala är en gång om året, värdinnan är mode ikonen Anna Wintour och Vogue tillsammans med The Costume institute på Metropolitan,  i år stylade jag Marcus Samuelsson till galan i cerise rosa smokinglook från Stephe-f, och hans vackra fru Maya. Marcus skapade menyn med kollegor för galan.

 

älskade Basquiat utställningen i Chelsea en av de bästa jag sett på mycket länge

Älskar mina nya lyx make-up borstar från by Artis

 

denna gröna klänning är en favorit designad Nardos