GALA magasin
You Are Reading
Anis Don Demina ger ut självbiografisk bok
0
Boktips

Anis Don Demina ger ut självbiografisk bok

Anis don Demina

Den populära artisten och Youtubern Anis Don Demina ger ut sin självbiografiska berättelse Maskinen på Bokförlaget Forum.

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd DJ till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Anis don Demina

I Maskinen berättar Anis om sin resa. Från uppväxten i Jordbro till att bli populär artist och Youtuber. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

– Jag hoppas att de som är precis som jag, som knappt läser böcker i vanliga fall, kommer att tycka om den här! säger Anis Don Demina.

Boken är skriven tillsammans med Leone Milton. Hon är journalist, författare och föreläser om ungas psykiska ohälsa.

Maskinen utkommer den 2 maj 2022.

Anis don Demina

Anis Don Demina har en framgångsrik karriär som artist och entertainer och har medverkat i tv-produktioner som Let’s Dance, Idol och Bäst i test. Anis Don Demina är en av Sveriges största Youtubers med mer än en halv miljon följare.

Foto: Christopher Schauz, Gabriel Liljevall