GALA magasin
You Are Reading
Agneta Sjödin: ”Mitt Sommar ska handla om min inre resa & mina yttre äventyr”
0
Nöje

Agneta Sjödin: ”Mitt Sommar ska handla om min inre resa & mina yttre äventyr”

Agneta Sjödin

Idag gör Agneta Sjödin, 53, debut som sommarvärd i radions P1. I 30 år har hon varit en folkkär programledare för ett stort antal tv-produktioner. Agneta  debuterade 1991 i ”Tur i kärlek” tillsammans med Adam Alsing. Ett år senare intog Agneta och Gunde Svan Fort Boyard och ”Fångarna på fortet” blev en stor tittarsuccé. Hon har också programlett ”Sikta mot stjärnorna”, ”Gladiatorerna”, ”Let’s dance” och ”Agnetas Nyårskarameller”. Mångsidiga Agneta Sjödin debuterade även som författare 2005 i höst är hon aktuell med sin 11:e bok.

– Mitt Sommar ska handla om min inre resa och mina yttre äventyr. Om min dotter Maja, mötet med George Harrison och när jag provfilmade för James Bond.

Foto: Mattias Ahlm/SR