GALA magasin
You Are Reading
Adeptträff med Prins Daniels Fellowship
0
Kungligt

Adeptträff med Prins Daniels Fellowship

Prins Daniel

Det var en strålande glad och stilig prins Daniel som träffade adepter i Prins Daniels Fellowships mentorprogram tidigare idag. Prins Daniels Fellowships mentorprogram ger ett antal utvalda unga entreprenörer möjlighet till ett mentorskap med en handplockad mentor från svenskt och utländskt näringsliv. Under två år ses varje adept- och mentorpar individuellt, därutöver arrangeras en rad gemensamma aktiviteter.

Prins Daniel

Vid dagens möte, som hölls på Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) i Stockholm, fick årets adepter möjlighet att lyssna till Jarno Vanhatapio som bland annat grundade företaget Nakd. Vanhatapio, som är inspiratör i Prins Daniel Fellowships mentorskapsprogram, var inbjuden för att dela med sig av sin entreprenörsresa och ge sitt perspektiv på tillväxt.

Prins Daniel

Under adeptträffen gavs adepterna också möjlighet att internt i gruppen dela med sig av en pågående utmaning för att därefter få inspel och feedback av övriga.

Prins Daniel

Om Prins Daniels Fellowship
Prins Daniels Fellowship syftar till att inspirera unga människor att bli entreprenörer och att stötta ett antal företag genom mentorskap. Projektet är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel och Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA). Projektet lanserades i januari 2013.

Prins Daniel

Prins Daniels Fellowship har samlat en grupp framgångsrika entreprenörer och företagsledare i ett expertråd som besöker gymnasieskolor, universitet och högskolor i Sverige för att inspirera unga människor och berätta om sina erfarenheter som entreprenörer..

Om IVA
Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, är en fristående akademi som till nytta för samhället främjar tekniska och ekonomiska vetenskaper samt näringslivets utveckling. I samarbete med näringsliv och högskola initierar och föreslår IVA åtgärder som stärker Sveriges kompetens och konkurrenskraft.

 

Foto: Pelle T Nilsson/SPA