GALA magasin
You Are Reading
10 fina presenttips till Alla Hjärtans Dag
0
GALA tipsar

10 fina presenttips till Alla Hjärtans Dag

Ring

Blommor, choklad, lyxiga accessoarer eller något personligt. Glöm inte bort att uppvakta din älskade på alla hjärtans dag nu på söndag. Här hittar du några sista minuten-gåvor för alla smaker – och plånböcker. Att önska dig eller ge bort.

ValentineValentine

Fint nattlinne i satin från Hunkemöller, med partier i spets och smala justerbara axelband. http://www.nelly.com

Parfym

Parfym från Dolce & Gabbana. Doften The Only One 2 är en vågad och djärv doft. Den blommiga och doften har en bas av violer och kaffe men har fått en mer fruktig touch med ros-essens och röda bär. Kostar cirka 995 kronor.

Valentinering

Underbar ring i rödguld med 25 stycken diamanter totalt 0,22 carat från Strömdahls Juveler. Kostar 20 625 kronor. http://www.stromdahl.se 

Doftljus

Doftljus från Yankee Candle. Syrligt söt och full av naturens godhet. En frisk doft av mogna, röda hallon med en liten dos sötma. Kostar cirka 399 kronor för det stora ljuset.

Ring

Söta hjärtörhängen prydda med rosa glaskristaller från pfg STOCKHOLM , 399 kronor. https://www.pfgstockholm.se/

Valentine

Sweetheart skål från Sagaform. Skålen är tillverkad i glaserat stengods format som ett hjärta. Varför inte fylla den med din kärestas favoritgodis?. www.nordicnest.se

Armband

Changes Coral Red från Arild Links. Humanium Metal kallas metallen som blir till efter att man smält ner illegala vapen. Beslagtagna vapen i Centralamerika smälts ner under övervakning av lokala myndigheter, därefter förädlas råvaran och görs tillgänglig för produktion av fredliga produkter. Designad av Håkan Orrling och kostar 1 995 kronor. https://arildlinks.com

Nagellack

Nagellack från essies classic valentine ollection i härligt varm röd färg. Kostar cirka 130 kronor.

Pulsklocka

Sportklockor & aktivitetsband från Polar med aktivitetsmätare, pulsmätare, GPS, sömnanalys och annat fiffigt. Kostar cirka 1 699 kronor.

Herrparfym

Replay Lovers är en herrdoft som öppnar upp med bubblande toppnoter av mandarin och pomelo som mjukas upp av doften av saftiga plommon. I hjärtnoterna framträder mer spännande dofter av kardemumma, lavendel och viol som blir till en frestande doftblandning tillsammans med guiacträ och avrundas med dofter av amber och vetiver.  Kostar cirka 350 kronor.