GALA magasin
You Are Reading
Yvette programleder firandet av kronprinsessan Victoria
0
Film & TV

Yvette programleder firandet av kronprinsessan Victoria

Yvette

Programledaren Yvette Hermundstad ska återigen leda Victoriakonserten. Det blir hennes tredje år i rad men ingen gång har varit den andra lik. De senaste åren har förutsättningarna för Victoriakonserten sett helt olika ut och i år blir det en konsert inför några hundra åskådare på Borgholms slott.

– Det känns roligt och ärofyllt att för tredje gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan. Det är en så speciell dag och det känns speciellt kul att i år ha möjlighet att bjuda in lite publik för firandet på plats. Jag är som alltid förväntansfull och ser mycket fram emot att få hylla historiens 43:e Victoriapristagare, säger Yvette Hermundstad.

– För tredje året i rad genomför vi Victoriakonserten på en ny spelplats med helt nya förutsättningar. Därför känns det väldigt skönt att kunna ha med Yvette igen. De senaste åren har hon lett firandet av Kronprinsessan på ett strålande sätt och jag är övertygad om att hon kommer göra ett kanonjobb även i år, säger Stephan Rimér, ansvarig för Victoriadagarna.

Victoriakonserten äger rum på Borgholms slott och sänds i SVT1 och SVT Play ikväll, 14 juli , kl 21:00. Sedan tidigare är det klart att skridskoåkaren Nils van der Poel tilldelas Victoriapriset. Artisterna som ska uppträda kan du läsa om här.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT