GALA magasin
You Are Reading
Wozniacki & Lee – tv-serie om nya livet som pensionerade idrottsstjärnor och föräldrar
0
Film & TV

Wozniacki & Lee – tv-serie om nya livet som pensionerade idrottsstjärnor och föräldrar

TV-program

Efter två imponerande sportkarriärer – den ena på toppen av tennisvärlden, den andra från världens bästa basketliga NBA – står Caroline Wozniacki och David Lee inför ett nytt kapitel där sport inte längre dominerar. Paret väntar sitt första barn samtidigt som de skapar ett nytt hem i Miami. I den nya Viaplay Originalserien Wozniacki & Lee bjuder Caroline och David in tittarna i sina liv kring födelsen av deras dotter Olivia samtidigt som de anpassar sig till den nya vardagen som pensionerade idrottsstjärnor och föräldrar. Serien har premiär på Viaplay den 21 mars.

I Viaplays nya orignalserie i sex avsnitt, Wozniacki & Lee, får tittarna följa med hem till det danska tennisesset Caroline Wozniacki och amerikanska basketstjärnan David Lee när paret skapar ett nytt hem på Fisher Island i Miami, samtidigt som de förbereder sig för att deras lilla dotter Olivia ska komma till världen. En helt ny vardag väntar för paret med allt vad det innebär av graviditetsfotograferingar och lådor med babyprylar. Tittarna får också följa med paret på sjukhuset när de står med sin nyfödda dotter i famnen för första gången; och tiden efter, som nyblivna föräldrar.

– I många år har det handlat om oss. Att bli föräldrar är ett nytt och väldigt annorlunda kapitel i våra liv. Det är alltid lite nervöst att dela en personlig historia, men att vara en del av den här serien har gett oss möjligheten att se tillbaka på våra karriärer och dela den mest fantastiska historien i våra liv – att bli föräldrar till Olivia, säger Caroline Wozniacki och David Lee.

Carolines och Davids goda vänner och tidigare idrottskollegor, tennisstjärnorna Serena Williams och Agnieszka Radwanska samt NBA-stjärnan Draymond Green, är med i serien och sätter ord på hur de ser på de två före detta idrottsstjärnorna. Både Carolines och Davids familjer, som alltid har varit och fortsätter att vara en stor del av parets professionella och personliga liv, deltar i serien. Tittarna får även en inblick i vad som krävts av Caroline och David för att komma dit de är idag med en helt unik tillgång till historien om förhållandet mellan Caroline och hennes pappa Piotr Wozniacki som även var hennes tränare.

– Caroline Wozniacki och David Lee är båda enorma världsstjärnor när det kommer till sport. Disciplin, träning och regelbundna rutiner har varit avgörande för att de ska nå sina mål till toppen. Nu är deras mål ett helt annat; att bli de bästa föräldrarna för deras lilla dotter Olivia. Vi ser så mycket fram emot att ge våra tittare på Viaplay en unik inblick i denna spännande förändring i Davids och Carolines liv, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Foto: NENT Group