GALA magasin
You Are Reading
Vill du bli första Bachelorette Sverige? Nu har du chansen!
0
Film & TV

Vill du bli första Bachelorette Sverige? Nu har du chansen!

Bachelorette Sverige

Tittarna lär ha efterfrågat en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette länge. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och sökandet efter den optimala singelkvinnan har börjat.
– Vi letar efter en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.

Bachelor Sverige där en eller två eftertraktade ungkarlar söker efter sitt livs kärlek har gått i fem säsonger på Sjuan och TV4 Play. Programmet har gjort succé bland tittarna och nu är det dags för en även en kvinna att stå i centrum. Under hösten 2021 kommer den svenska versionen av Bachelorette att ha premiär.

– Det är tydligt att tittarna efterfrågat det här och vi kan bara hålla med dem om att det verkligen är dags för en Bachelorette att ta plats. Därför känns det extra roligt att presentera den här glada nyheten. Nu måste vi bara hitta en singelkvinna som är redo för sitt livs äventyr – och för att hitta den stora kärleken, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.

Bachelorette har varit en stor snackis i de länder där programmet hittills sänts, bland annat USA och Australien. TV4:s version kommer att hämta inspiration från de utländska versionerna, men produktionen hoppas också kunna bjuda på något helt nytt.

– Vi är inte ute efter någon sagoprinsessa utan vill ha en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan. En tjej som vet vad hon vill ha. Det är hennes tur nu, och det är ju verkligen på tiden, säger Catrin Magnusson.

Ansökan för att bli Sveriges första Bachelorette har öppnat. Den finns på tv4.se/bachelorette.

Inspelningarna av Bachelorette Sverige planeras starta senvåren 2021. Programmet kommer att sändas under hösten.