GALA magasin
You Are Reading
Här är deltagarna i Paradise Hotel våren 2021
0
Film & TV

Här är deltagarna i Paradise Hotel våren 2021

Paradise hotel 2021

Mexikos kustlinje har aldrig varit hetare än när vårens Paradise Hotel-singlar checkar in i huset och skapar såväl skandaler som historia. Programledaren Nicole Falciani öppnar upp portarna för nio stjärnsprakande deltagare, som är ovetandes om att det varje vecka checkar in en ny Wild Card-deltagare på hotellet – redo att gå ”All in” i jakten på en halv miljon kronor. Paradise Hotels Wild Card-säsong startar måndag 15 mars på Viaplay och Viafree.

Paradise Hotel är tillbaka med en sprakande het vårsäsong, fylld av deltagare som är villiga att riskera såväl kärlek som vänskap i jakten på en halv miljon kronor. Ny programledardrottning är ingen mindre än supernovan på influencer-himlen, Nicole Falciani, och hennes första säsong är fullkomligt späckad av kärlek, krossade hjärtan och pakter som bryts.

– Jag har sett massvis med PH-säsonger och jag kan garantera att den här är magisk! Mycket drama och alla deltagare går verkligen all in när det gäller både spel och kärlek. Tittarna har något nytt att se fram emot varje vecka, säger Nicole Falciani.

Mitt i allt drama kommer det regelbundet att checka in nya Wild Card-deltagare som rör om i grytan, redo att brösta precis allt och alla på hotellet för att ta sig till final.

Deltagare i Paradise Hotel under våren 2021:

Tilda Törnqvist, 23 år, från Stockholm. @tilda

Denise Melinn Licari, 20 år, från Stockholm. @denicemelinn

Moa Lindgren, 21 år, från Umeå. @moa_lindgren

Annie Dahlberg, 24 år, från Uddevalla. @anniedaahlberg

Lovisa Ille De Illyefalva Et Biha, 20 år, från Malmö. @lovisa.vonille

Niklas Arleryd, 28 år, från Söderhamn. @nikalexanders

Oscar Zachrison, 22 år, från Helsingborg. @oscarzachrison

Ikenna Abika, 26 år, från Angered. @youknowike

Dennis Mlivic, 22 år, från Helsingborg. @dennismlivic

Säsongens inledande Wild Cards:

Lisa Sidén, 20 år, från Bro. @lisasidenn

Andy Fresh, 26 år, från Stockholm. @andyyh1

Bettina Buchanan, 25 år, från Stockholm. @bettinabuchanan

Theo Pokorny, 23 år, från Stockholm. @theopokorny

Paradise Hotel har säsongpremiär 00.01, måndag 15 mars på NENT Groups streamingtjänster Viaplay och Viafree, och sänds i 36 avsnitt över 12 veckor. Nytt för i år är att parceremonierna kommer var fjärde avsnitt, vilket gör att de inte visas varje onsdag som tidigare år.

 

 

 

Foto: Patricia Recourt/Viaplay