GALA magasin
You Are Reading
Träningsweekend med stjärnornas PT ”David D-Flex” Seisay
0
GALA tipsar

Träningsweekend med stjärnornas PT ”David D-Flex” Seisay

David Seisay

Han har tränat skådespelare som Gustaf Skarsgård inför ”Utvandrarna”, Adam Pålsson inför”Ung Wilander” Erik Enge inför filmen Tigrar”, Johan Morenius Nordahl inför ”Jägarna Säsong 2”, Adam Lundgren inför ”Max Anger”, och Evin Ahmed inför ”Snabba Cash 2” och många fler. Nu har du också chansen att träna med stjärnornas PT David ”D-Flex” Seisay! 

Evin Ahmed
D-Flex tränar Evin Ahmed inför rollen i ”Snabba Cash 2”.

Starta 2022 med en helg i Stockholm där träning och välmående står i fokus! Helgen den 28-30 januari har Clarion Sign bjudit in personlige tränaren David ”D-Flex” Seisay och hans dansante vän Kristjan Lootus från Let´s Dance till en spännande och rolig träningsweekend som är öppen för alla att boka in sig på.

Clarion Hotel Sign
Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Denna magiska weekend startar redan på fredagskvällen med Kristjan Lootus som bjuder upp till dans klockan 17.00. Kristjan känner du säkert igen från det populära programmet Let’s Dance där han medverkat i flera säsonger. Kryp sedan ner bland fluffiga kuddar och täcken och ladda batterierna för en intensiv och rolig lördag!

Lördagen kickstartar man klockan 7.30 med första träningspasset som är Body Balans där man kommer att se till att du vaknar till ordentligt. Direkt efter njuter man av en gemensam frukost och gör sig redo för Body Fit med David ”D-Flex” Seisay (Instagram: @dflex_fitness)

Lunch äter man tillsammans och därefter är det dags för en ny runda träningspass och eftermiddagen bjuder på massor av dans samt Body Fit innan det är dags för kvällens middag. Efter middagen är kvällen öppen och får spenderas precis på vilket sätt man vill.

David Seisay

På söndagen möts alla klockan 7.30, laddade och redo för frukost samt helgens två sista träningspass. Därefter är det avkoppling på hotellets spa, Selma City Spa, med bastu, relaxrum och uppvärmd utomhuspool.

Läs mer och boka in dig här innan biljetterna tar slut till denna magiska helg!.

Johan Marenius Nordahl och David Seisay
Här tränar David Johan Marenius Nordahl inför polisrollen i ”Jägarna 2”.

 

Foto: André Lindell Seisay