GALA magasin
You Are Reading
Tinder bekräftar: Hundtricket funkar!
0
GALA tipsar

Tinder bekräftar: Hundtricket funkar!

Nu introducerar Tinder en nyhet för alla djurälskare – ”Djurförälder” är det senaste tillskottet i Explore där medlemmar kan integrera och matcha med varandra över gemensamma intressen.

Djur och framförallt hundar är nämligen ett stort intresse på Tinder, exempelvis har 10 % av medlemmarna globalt ”dog lover” som ett stort intresse i sin profil. Hundar är så älskade av dejtare att hela 9 av 10 (91%) har avslöjat att det är en deal-breaker om deras hund inte gillar den man dejtar. Tinder kan även avslöja att det klassiska ”hundtricket”, som Alexander Skarsgård och gänget lärde oss om redan 2002, är ett väldigt välbeprövat och effektivt raggningsknep även idag. Hela 29 % medger att dem har laddat upp en hundbild i sin dejtingprofil i syfte att maxa sina dejtingmöjligheter och enligt Tinder får en medlem som har en profilbild där pälsklingen är med hela 5 % fler matchningar.

Det finns många fördelar med ta med sin hund på en dejt men framförallt blir hunden en effektiv och naturlig icebreaker som får dig och din dejt att slappna av och vara er själva. Har du en Huskey, Golden Retriever eller German Shepherd till pälskompis så ligger du riktigt bra till, dessa vovvar är nämligen dragplåster bland dina potentiella matchningar.

Här är Tinders bästa tips på en lyckad dejt IRL som inkluderar även din hund:

Rasta tillsammans – Ta med din bästa vän (eller låna någon annans) och ta med din dejt på en rast-runda i ett närliggande grönområde eller kanske till en vackert belägen hundrastgård där hunden kan springa runt och leka fritt medans ni connectar lite mer.

Utomhusaktivitet – Ta med ett kubbspel till en härlig parkmiljö eller besök en boulebana dit hundar är välkomna, eller varför inte gå på en mysig utomhusbio tillsammans! Finns oändligt med utomhusaktiviteter – låt kreativiteten flöda!

Picknick i parken – Om vädret tillåter – Köp med take-away från en foodtruck och hitta en bra picknick spot! OBS – glöm inte ”treats” till era hundar”

Surpla på en drink ihop – Möt upp din dejt på ett hundvänligt café/restaurang och njut av både dryck och mysigt sällskap på samma gång. Om vädret tillåter varför inte kickstarta säsongens dejtande på en uteservering?

Hundtricket – Inför en hunddejt – varför inte ta inspiration av Alexander Skarsgårds hundtricks från 2002!

PS. för er som inte har en egen hund – låna en kompis;) DS.