GALA magasin
You Are Reading
Succéprogrammet ”Bäst i test” blir bok
0
Boktips

Succéprogrammet ”Bäst i test” blir bok

David Sundin

Det prisade familjeprogrammet ”Bäst i test” blir bok. I maj utkommer David Sundin med boken ”Bäst i test – 199 tester” för hemmabruk.

”Boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk” är en heltäckande guide för hur man skapar sin egen version av succéprogrammet. I boken serverar testledaren och författaren David Sundin hundratals kluriga och utmanande tester i programmets anda.

David Sundin:
– Det är ofantligt roligt att så många har engagerat sig i det här programmet som ju egentligen bara består av … trams. Nu tycker jag att svenska folket förtjänar den här boken för att kunna kliva in i vår tramsvärld och skapa egna, minst lika minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj, säger David Sundin.

Testerna kan göras tillsammans i lag eller mot varandra som i tv-programmet men boken är även fylld med tester som man kan göra helt på egen hand – där man kan tävla mot andra som också försöker ta sig igenom boken. Dessutom finns färdigkomponerade menyer med de bästa testerna att använda på barnkalaset, after worken, släktfesten, svensexan/möhippan eller i princip vilken sammankomst som helst.

En bok för alla med en gnutta barnasinne
– Jag får väldigt många frågor från tittare som vill ha tips på lekar och tävlingar de kan köra på midsommar eller som vill arrangera egna Bäst i test-fester. Den här boken är helt enkelt en present till alla er som frågat – och till er som inte frågat och som inte visste att ni behövde den här boken – för det gör alla med en gnutta barnasinne, säger David Sundin.

Boken är efterlängtad av alla Bäst i test-fans och förutom den digra testkatalogen bjuds det på underhållande bonusmaterial och ett förord av den allsmäktiga Babben Larsson.

Boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk utkommer 28 maj.

Om David Sundin:

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnet, Släng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i Se upp för Jönssonligan. 2020 debuterade David Sundin som författare med Boken som inte ville bli läst som blev en av årets mest sålda barnböcker. Han är även aktuell med Ljudboken som inte ville ta slut.

Foto: Stefan Tell