GALA magasin
You Are Reading
Stjärnklart på Cirkus – här är årets artister!
0
Nöje

Stjärnklart på Cirkus – här är årets artister!

Stjärnklart

Snart slår man upp dörrarna till årets stora julfest ”Stjärnklart 2020” på anrika Cirkus i Stockholm. Här kommer man att få njuta av fantastiska artisten Andreas Johnson, grymma melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson och två av Sveriges vassaste sångerskor – Wiktoria med den magiska rösten och Idolfinalisten och stjärnskottet Hanna Ferm.

Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor, god mat och en stämning utöver det vanliga. Det utlovas helt enkelt en helkväll av högsta kvalité – och självklart under Coronasäkra förhållanden!

Läs mer om årets artister: 

Hanna Ferm
Supertalangen Hanna Ferm är knappt 20 år gammal men är redan en av Sveriges klarast lysande stjärnor. Hon medverkade i Idol 2017 där hon tog sig hela vägen till Globen och kom på en andra plats efter Chris Kläfford. I 2019 års Melodifestival deltog hon tillsammans med Liamoo med låten Hold you och i år medverkade hon med låten Brave som slutade på en 4:e plats. För andra året i rad ser vi nu Hanna på Stjärnklartscenen!

 

Robin Bengtsson
Med fantastiska låtar som Constellation Prize, Melodifestivalenvinnaren I Can’t Go On och årets bidrag Take a Chance på sin meritlista är det nog få som missat den här killen. Vi har också sett honom i Let´s Dance, i Diggiloo och i Stjärnklart både 2018 och 2019. Med sin grymma röst och snygga scenframträdanden är vi stolta och glada över att ha med honom även i år!

 

Wiktoria
Wiktoria med den omisskänneliga rösten är en av Sveriges bästa sångerskor som har belönats med både guld och platinaskivor för hennes snart 100 miljoner streams på Spotify. Många känner henne även som trefaldig finalist i Melodifestivalen och två gånger har hon nominerats till årets bästa kvinnliga live-artist. 2018 turnerade Wiktoria med Stjärnklart och vi ser så mycket fram emot hennes comeback i år!

 

Andreas Johnson
Andreas Johnson debuterade som soloartist på skiva 1997. Hans genombrott kom 1999 med egenskrivna låten Glorious som fanns med på skivan Liebling. Låten blev en internationell succé med bland annat en tredjeplats på den engelska topplistan. Idag är den att betrakta som en tidlös klassiker. Vi har bland annat sett honom i Melodifestivalen, vinna Körslaget, i krogshow på Hamburger Börs och i Ladies Night. Och i år har vi äran att presentera honom på Stjärnklartscenen!