GALA magasin
You Are Reading
Sofie Sarenbrant: ”Min dröm om en tv-serie håller på att förverkligas”
0
5 frågor

Sofie Sarenbrant: ”Min dröm om en tv-serie håller på att förverkligas”

Sofie Sarenbrandt

GALA ställer fem frågor till kända personer som vi är nyfikna på. Här möter vi Sofie Sarenbrant som vann det prestigefulla priset ”Årets svenska deckarförfattare” 2019 och 2020 och vars böcker har sålt i närmare 3 miljoner exemplar i 15 länder.

Favoritmat: Allt på Lilla Egos meny.

Läser just nu: Leona, Öga för öga av Jenny Rogneby och De omöjliga av Åsa Moberg och Anna Fredriksson.

Film eller tv-tips: 22 juli, Att rädda ett barn och Utredningen på SVT Play.

Har du något mål kvar som du vill uppnå professionellt?: Min dröm om en tv-serie håller på att förverkligas, och jag ser fram emot att allt ska gå i lås.

Har gör du för att stå ut i dessa ”Coronatider”? Som ensamarbetande författare är jag tränad i långtidsisolering. Men visst påverkar det ändå. Jag löptränar och åker till stallet för att skingra tankarna.