GALA magasin
You Are Reading
Soffan Willow – en flexibel och modern nyhet
0
Inredning & prylar

Soffan Willow – en flexibel och modern nyhet

Vårens stora nyhet, Willow, är en stilren soffa i modern stil. Tack vare den avtagbara klädseln och de olika möjligheterna kring armstöd, dynor och tyger så är Willow lätt att anpassa – en inbjudande kameleont i vardagsrummet. För våren 2024 visar Mio Willow i en svalare Skandinavisk styling, och en mer rustik look.

Soffnyheten Willow erbjuder estetiska uttryck som passar i alla hem. Willow med fast klädsel är en modell som känns elegant och sofistikerad, med ett generöst sittdjup. Finns med både delad och hel sittdyna samt brett eller smalt armstöd. Ben i trä ger Willow ett skandinaviskt uttryck och med ben i metall mer modernt.

… eller resolut rustikt
Tack vare sin avtagbara klädsel kan soffan enkelt få ett nytt uttryck då klädseln enkelt byts med hjälp av kardborreband. Kappan som går runtom ger ett mjukt och ombonat utseende. Det går även att välja mellan breda och smala armstöd för olika slutresultat.

Soffserien Willow lanseras den 12 februari 2024. Pris varierar beroende på konfiguration, 11 005 – 26 595 kronor. Finns i färgerna: white, natur, blue, brown, rust & espresso. Läs mer här: www.mio.se