GALA magasin
You Are Reading
Snart premiär för dejtingprogrammet ”Kärleken flyttar in”
0
Film & TV

Snart premiär för dejtingprogrammet ”Kärleken flyttar in”

Kärleken flyttar in

Kan man hitta kärleken om man ger personen man möter lite mer tid? I det nya dejtingprogrammet ”Kärleken flyttar in” söker singlar efter den rätta på ett helt nytt sätt.

Kärleken flyttar in är ett experiment i kärlekens tecken. Platsen för experimentet är en villa med två bostäder och i varje bostad flyttar det in ett potentiellt kärlekspar som är villiga att ge varandra en chans.

– Det är varm, pirrig och kittlande nyckelhåls-tv där de riktiga känslorna verkligen får styra. I en dejtingvärld där snabba möten blivit standard känns det bra att visa upp något nytt och annorlunda, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4.

Paren ska spendera minst ett och som mest fyra dygn tillsammans för att se om kärlek kan uppstå. Hela deras resa filmas och det är de själva som styr hur de vill tillbringa sina dagar ihop. Varje morgon får singlarna bestämma om de vill stanna kvar och ge varandra och relationen mer tid eller om de vill avbryta och lämna villan.

– Det är ett intressant experiment – vilken dynamik uppstår mellan personer när de blir isolerade tillsammans? Blir det pinsamma tystnader eller spirande romanser? Programmet är verkligen baserat på äkta känslor bland riktiga människor och jag tror verkligen att den som någonsin varit kär eller önskar att bli det kommer känna igen sig. Inget är konstlat, säger Catrin Magnusson.

Kärleken flyttar in har premiär på TV4 Play och Sjuan den 16 november.

Foto: TV4