GALA magasin
You Are Reading
Sissela Kyle leder QX-galan – och de nominerade är …
0
Nöje

Sissela Kyle leder QX-galan – och de nominerade är …

Sissela Kyle

Nu är alla nomineringar släppta och på QX.se kan du nu lägga dina röster inför QX-galan som skulle ha ägt rum den 7:e februari. Regeringens nya restriktioner gör att QX Gaygala tvingas byta datum.

– Det är inte ekonomiskt möjligt för oss att göra en gala för endast 500 personer, säger QX chefredaktör och producent för galan, Anders Öhrman och fortsätter:

– Dessutom är publiken en så viktigt del i QX-galan och trycket på biljetter stort så vi vill att så många som möjligt ska kunna uppleva galan live.

De flesta artister och prisutdelare var redan klara för galan den 7 februari, men nu jobbas det för fullt med att hitta ett nytt datum. Konferencierer för galan är Sissela Kyle och Edvin Törnblom och nominerade i kategorin ”Årets HBTQ” är Bobby Oduncu, Peter Jöback, Tone Sekelius, Loui Sand och Magdalena Eriksson. I kategorin ”Årets hetero” är Benjamin Ingrosso, Eric Saade, Zlatan Ibrahimovic, Nisti Sterk och Ian-Paulo nominerade.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso är nominerad som ”Årets hetero”.

– Vi återkommer med datum för biljettsläpp så fort vi vet vilken dag galan kommer hållas. Det troligaste är att galan hålls på Cirkus i Stockholm i slutet av april, säger Anders till QX.

Se nu till att rösta så era favoriter står som segrare den 7 februari! Röstningen pågår till den 16 januari kl 23.59. Här är länken: https://www.qx.se/noje/221979/har-kan-du-rosta-till-qx-gaygala-2022/

Foto: Markus Gårder och SPA