GALA magasin
You Are Reading
”Secret Song Sverige” är TV4:s nya söndagsunderhållning
0
Film & TV

”Secret Song Sverige” är TV4:s nya söndagsunderhållning

Secret song Sverige

I ”Secret Song Sverige” hyllas och överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar. Det är en enda sång, men tusen känslor. Maria Forsblom som tittarna känner igen från TV4 Nyhetsmorgon leder det nya programmet. Secret Song Sverige har premiär i januari på TV4 och på TV4 Play.

—Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, säger Maria Forsblom.

Det är ett nytt format för TV4, men programmet har redan gjort succé i Finland och Frankrike.

—Jag hade väldigt roligt under inspelningarna och skrattade mycket, men det kom också många tårar när gästernas familjer, vänner och kollegor berättade om hur viktiga de är för dem, och vad de betyder för varandra, avslöjar Maria Forsblom.

I en ensam stol vänd mot en stor scen väntas ett musiknummer framkalla känslorna hos närmare 30 svenska kändisar. Några av de vi kommer att få se är Charlotte Perrelli, Eric Saade, Måns Möller, Amelia Adamo, Titti Schultz och Lotta Engberg.

— Efter flera år i nyhetsverksamheten är jag både glad och tacksam att få jobba med ett underhållningsprogram. Mötet med gästerna känns igen från Nyhetsmorgon, men att stå på en stor scen inför publik och utan manuspapper i handen var en större utmaning än jag trodde på förhand. Det var så klart nervöst i början, men när något är utmanande blir det också utvecklande och utveckling mår man bra av, säger Maria Forsblom.

Programmet kommer sändas på TV4 och TV4 Play under åtta söndagskvällar med start i januari 2022.

— Det blir en varm avslutning på veckan med sång, överraskningar och starka känslor, säger Joa Heimer som är exekutiv producent på TV4.

Secret song tv4
I Secret Song Sverige hyllas och överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar. Det är en enda sång, men tusen känslor. Maria Forsblom som tittarna känner igen från TV4 Nyhetsmorgon leder det nya programmet. Secret Song Sverige har premiär i januari på TV4 och på TV4 Play.

 

Fotograf: Pär Bäckstrand