GALA magasin
You Are Reading
Se när prinsessan Madeleine med familj tar emot årets granar på Slottet
0
Kungligt

Se när prinsessan Madeleine med familj tar emot årets granar på Slottet

Prinsessfamiljen

Snart är det även dags för kungafamiljen att fira jul och i år är hela stora kungafamiljen på plats. Prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är återigen i Sverige, denna gång för att fira jul med syskon, kusiner och kungaparet. Men först ska den kungliga julgranen kläs. Idag fick kungafamiljen traditionsenligt ta emot de kungliga granarna av elever från Skogshögskolans studentkår och det var då prinsessan Madeleine och hennes familj som tog emot granarna.

Det var i  morse som elever från Skogshögskolans studentkår överlämnade kungafamiljens granar, vilket de gör årligen sedan 1960-talet. Varje år är det medlemmar ur kungafamiljen som tar emot granarna. Julen 2020 var det prins Carl Philip och prinsessan Sofias uppgift.

Prinsessfamiljen

Men år var det familjemedlemmar som rest ända från USA som stod för mottagandet. Prinsessan Madeleine med familj sägs vara glada att kunna fira jul i Sverige i år, något de inte kunde göra förra året på grund av den pågående pandemin. Naturligtvis ska även drottningens födelsedag firas av familjen. Den 23 december fyller drottning Silvia 78 år.

Prinsessan Leonore

Foto: Pelle T Nilsson/SPA