GALA magasin
You Are Reading
Se hur kronprinsessan Victoria & Estelle för den fina traditionen vidare
0
Kungligt

Se hur kronprinsessan Victoria & Estelle för den fina traditionen vidare

Kronprinsessfamiljen

På kronprinsessan Victorias födelsedag bar hennes dotter, prinsessan Estelle, samma klänning som hon själv bar på Victoriadagen 1986. Den gången var hon på Öland för att fira sin nioårsdag.

När kronprinsessan Victoria firande sin 44-års dag iförd en vit klänning i romantisk stil från svenska märket By Malina matchade hon fint med dotter Estelles vintageklänning – den hon själv bar 35 år tidigare. Härligt att se den kungliga traditionen förs vidare och att man tar tillvara på många av kungligheternas fina klänningar.  För det är absolut inte första gången som Estelle återanvänder mamma Victorias kläder. På ettårsdagen till exempel bar Estelle mamma Victorias fina ljusblå klänning och när hon tog emot granar på Stockholms slott till julen 2016 bar hon en av mamma Victorias julklänningar. Hållbarhet ligger bekant kronprinsessan varmt om hjärtat, och vi har flera gånger har vi även sett Victoria i drottning Silvias klänningar. Bland annat när Finland firade 100 år och på Nobelfesten (se bilder nedan). En fin tradition som nu förs vidare till prinsessan Estelle. Tänkt den dag vi kanske får se prinsessan Estelle på Nobelfesten i en av mammas – eller mormors – magiska Nobelklänningar.

Prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle 1 år

Prinsessan Estelle 1 år

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria gjorde succé i den vackra klänningen i sidentaft från det franska modehuset Nina Ricci som mamma Silvia bar 35 år tidigare.

Kronprinssessan

Foto: Pelle T Nilsson, SPA och Kungahuset.se