GALA magasin
You Are Reading
Så tar du din partner med storm på alla hjärtans dag
0
GALA tipsar

Så tar du din partner med storm på alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Årets mest kärleksfulla dag närmar sig med stormsteg och det börjar bli högtid att spika planerna. Alla hjärtans dag är en magisk dag på året. Oavsett om du är en obotlig romantiker eller ej så finns möjligheten att skapa en dag utöver det vanliga. Därför ger nu det intima livsstilsvarumärket Lelo fem fantasifulla tips hur du lyckas med årets mest lustfyllda dag.
Årets mest kärleksfyllda dag i kalendern står för dörren och planeringen kan både vara svår och idélös. Men att börja planera i tid dämpar både nervositet och dåliga idéer. Upplevelser och kostsamma aktiviteter i all ära men små överraskningar som visar omtanke och uppskattning ska inte underskattas.
– Kärlek och romantik är något magiskt, det fyller oss med glädje, spänning och lust. Alla hjärtans dag innebär en möjlighet att tänka lite extra på någon man bryr sig om, att våga vara sårbar och visa omtanke för att komma närmare sin partner. Låt fantasin flöda fritt, våga prova något nytt och experimentera med din partner, säger Elvira Eriksson, marknads- och kommunikationschef, Lelo.
Förutom att vara ute i god tid är det viktigt att tänka på vad just din partner skulle uppskatta. Vad har ni alltid pratat om att göra men aldrig gjort? Har ni en gemensam fantasi som ni vill leva ut? Våga tänk annorlunda så ska du se att firandet blir en succé. För att hjälpa till på traven har Lelo nu tagit fram fem fantasieggande tips för hur du tar din partner med storm på alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag

Fem fantasifulla tips för alla hjärtans dag:
1. Ta kärleksbrevet ett steg längre
Kärleksbrev i all ära men varför inte ta det ett steg längre. Fyll dagen med romantiska och sensuella lappar på oanade platser eller ställen. För den som inte gillar klassiska handskrivna stilen, överraska med erotiska mail eller sms under dagen.
2. Skicka något vågat till din partner
Blommor, choklad och andra förutsägbara gåvor är alltid härligt att få, men varför inte passa på att utmana din partner dagen till ära? Skapa lite extra spänning genom att skicka en hotellrumsnyckel, ett par sexiga underkläder eller en fantasieggande sexleksak till din kärastes arbetsplats.
3. Romantisk staycation
En romantisk staycation är alltid ett säkert kort. Boka hotellrum, ta ett glas bubbel och njut av en trevlig middag. Om budgeten spricker, bygg upp kvällen hemma! Rosblad på sängen, doftljus och en hemmalagad trerätters slår aldrig fel.
4. Rollspela era innersta fantasier
Rollspel kan vara ett spännande nytt steg i en relation. Det kan också vara ett bra sätt att lära känna din partners innersta fantasier. Återupptäck den kittlande känslan av fjärilar i magen. Kombinera med kärleksbrev och planera hur rollspelet ska utspela sig under dagen. Utmana varandra med sensuella meddelanden och vågade bilder.
5. Avsluta kvällen på bästa sätt
Det man inte får glömma är att avslutningen på dagen är minst lika viktig. Hetta upp kvällen med en present i sovrummet. En par-leksak tillsammans med rätt stämning kan få båda parter att sova riktigt gott.

Alla hjärtans dag