GALA magasin
You Are Reading
Så blir julen på TV4 och TV4 Play – ny satsning med Tilde
0
Film & TV

Så blir julen på TV4 och TV4 Play – ny satsning med Tilde

Nu närmar sig årets stora tv-högtid – julen. TV4 och TV4 Play fortsätter att samla Sverige med kvalitetsinnehåll och som en röd tråd genom helgerna finns Tilde de Paula Eby och satsningen Efter fem ikväll. Programmet knyter ihop jul- och nyårshelgerna med åtta specialavsnitt under bästa sändningstid.

– Det känns fint att få göra Efter fem ikväll under en period där vi vet att många samlas. Oavsett om man firar med sin familj eller är ensam så är tv:n ett viktigt sällskap under jul- och nyårshelgerna. I Efter fem ikväll kommer vi att bjuda på både gemenskap och senaste nytt. Det blir högaktuella gäster, snackisar, analyser och fördjupning, säger Tilde de Paula Eby.

Vid sin sida kommer hon att ha studioreporter Axel Pileby och nyhetsankaret Maximilian Artell. Efter fem prisades tidigare i år med tv-priset Kristallen för bästa nyhets- och aktualitetsprogram.

– I Efter fem är vi nyfikna på vår omvärld samtidigt som vi tar nyheter på allvar. Den kombinationen är viktig för oss och våra tittare. Att vi nu kan ta det till bästa sändningstid känns väldigt lustfyllt.

Efter fem ikväll sänds klockan 20:00 mellan den 27 och 30 december och 3 till 6 januari.