GALA magasin
You Are Reading
Så blandar du nya goda Camparidrinken!
0
Mat & dryck

Så blandar du nya goda Camparidrinken!

Camparidrink

Ekobryggeriet har tillsammans med Campari skräddarsytt en läskande ny tonic med en härligt uppfriskande smak av blodgrape. Tillsammans har de två komponenterna kommit att bli en av sommarens favoritdrinkar, Campari & Tonic.
Ta tillvara på sensommarens ljumma kvällar med Ekobryggeriets nya tonic, omsorgsfullt framtagen för att kunna blandas till en perfekt symbios tillsammans med den röda aperitifen. En cocktail som snabbt blivit en av sommarens mest uppskattade cocktails.
Ekobryggeriet producerar idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic och har sedan juni utökat sitt sortiment med en unik ny tonic. Den ljusrosa tonicen tillverkas på en av Sveriges vackraste fabriker på Österlen och är i och med samarbetet med Campari den första av sitt slag.

Så här blandar du din Campari & Tonic
5 cl Campari
15 cl Ekobryggeriets Aperitivo Tonic*
Blanda i ett stort vinglas fyllt med is och garnera med en limeklyfta.
*Ekobryggeriets Aperitivo Tonic finns att köpa på välsorterade Ica butiker och går att beställa
på delitea.se.
:
Om Campari

Inget annat varumärke är så förknippat med det pulserande italienska bar- och citylivet som Campari.
Den bitterljuva rubinröda aperitifen älskas numera i över 190 länder där den skänker stil, klass och elegans till drinkar, aperitifer och konsumenter. I mer än 150 år har Campari kännetecknats av sin helt unika smak. Bitter Uso Olanda som Campari kallades från början är ett resultat av den
unge Gaspare Camparis experiment när han som medhjälpare på ett café i Turin försökte utveckla nya drycker med nya smaker. Receptet har inte förändrats någon gång sedan dess och det är bara ett fåtal personer som känner till de exakta komponenterna. Campari tillverkas genom att örter, aromatiska växter och frukter får macerera.