GALA magasin
You Are Reading
Rusning till Edvin Törnbloms nya show
0
Musik & Teater

Rusning till Edvin Törnbloms nya show

På torsdag är dagen många väntat på här – Edvin Törnbloms showmonolog Bögen är lös (i magen) har premiär. Föreställningen spelas på Rival i Stockholm för att sedan bege sig ut på Sverigeturné under hösten 2023 och våren 2024. Trycket på biljetterna har länge varit högt och nu står det klart att Bögen är lös (i magen) sätts upp på Cirkus stora scen 15e och 16e mars 2024.


-Som 6-åring stod jag på Cirkus scen och spelade musikal med legendarerna Tommy Körberg, Josefin Nilsson och Helen Sjöholm. Att få återvända till samma scen med min egna föreställning är för stort att ta in. Det är totalt helig mark som jag ska förvalta genom att bjuda på en jävla pangshow, säger Edvin Törnblom.

Bögen är lös (i magen) är en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Vem gömmer sig i Edvins garderob? Vad är egentligen en tokkärring? Och varför har Edvin en godispruta under sängen? Det och mycket mer i Bögen är lös (i magen).

Förbered dig på en storslagen show – där humor, drag, musik och dans blandas med ärliga berättelser, Oprahs “Aha! Moments” och Kishti Tomitas “Halleluja-moments”.

Biljetterna till Bögen är lös (i magen) på Cirkus släpps imorgon den 25 oktober klockan 10:00 på bögenärlös.se

Om Edvin Törnblom

Innan Edvin tog steget in i rampljuset jobbade han bakom kameran med TV-utveckling, men efter att ha anlitats som sidekick i radioprogrammet PP3 i P3 kunde han inte hålla sig längre. Åren som följde blev han ungdomsprogramledare på SVT i program som ”Häng på” och ”Edvin och Laki hjälper till” innan han tillsammans med Johanna Nordström startade podcasten ”Ursäkta” som idag är en av de mest lyssnade poddarna i Sveriges historia. Podden har även blivit prisad som Årets Podd från både Det svenska humorpriset och Radiopriset Guldörat.

2022 var ett hektiskt år för Edvin då han bland annat ledde QX-galan med Sissela Kyle, släppte boken ”Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och åkte ut på arenaturné med URSÄKTA LIVE. Efter att ha tagit hem tre priser på 2023 års QX-gala, bland annat storpriset årets HBQT, drar Edvin nu ut på Sverigeturné med föreställningen ”Bögen är lös (i magen)”.

Foto: All Things Live