GALA magasin
You Are Reading
Prinsessan Estelle och prins Oscar deltog vid Pep-dagen – se film & bilder!
0
Kungligt

Prinsessan Estelle och prins Oscar deltog vid Pep-dagen – se film & bilder!

Lördagen den 18 september närvarade kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar vid Pep-dagen i Hagaparken. Pep-dagen arrangerades på ett 40-tal orter runtom i Sverige med syfte att sprida rörelseglädje och kunskap om hälsosamma vanor till barn och unga. Prinsessan Estelle och prins Oscar deltog aktivt under dagen och fick medaljer av sin pappa. Mamma Victoria var naturligtvis också på plats och hejade på sina duktiga barn.

Prins Daniel delade ut medaljer till barn och unga som sprang Prins Daniels lopp

Prins Daniel invigde årets Pep-dag i Hagaparken där barn och unga kunde prova på aktiviteter i form av idrotter, dans, lek och friluftsliv. Under dagen delade Prins Daniel även ut medaljer till de barn, födda mellan 2010 och 2016, som deltog i Prins Daniels lopp.

Kronprinsessan och Prins Oscar hejade på deltagarna i Prins Daniels lopp.
Prinsessan Estelle på Pep-dagen i Hagaparken.

Generation Pep

Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som lanserades 2016 tillsammans med svenska företag, stiftelser och ideella organisationer. Generation Peps vision är att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Generation Pep arbetar för att sprida kunskap, inspirera och stödja såväl barn och unga, som föräldrar och andra vuxna i barns närhet.

Foto: SPA och Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna