GALA magasin
You Are Reading
Prinsessan Estelle 12 år idag – se GALAs favoritbilder
0
Kungligt

Prinsessan Estelle 12 år idag – se GALAs favoritbilder

Prinsessan Estelle Silvia Ewa Mary av Sverige är utan tvekan en av de mest älskade medlemmarna i svenska kungahuset. Född den 23 februari 2012 som förstfödd till kronprinsessan Victoria och prins Daniel, har Estelle redan visat upp en enastående personlighet och charm som har vunnit svenskarnas hjärtan. Idag firas hon stort på 12-års dagen hemma på Haga slott. Här nedan kan du läsa mer om Estelle och se GALAs favoritbilder på glada och söta prinsessan Estelle.

Prinsessan Estelle har växt upp under offentlighetens strålkastarljus och har redan blivit en symbol för hopp och framtid. Estelle har visat prov på  mognad för sin ålder och har redan deltagit i olika officiella evenemang och kungliga engagemang.

Kronrpinsessfamiljen

Estelles föräldrar, kronprinsessan Victoria och prins Daniel, har aktivt deltagit i att ge prinsessan en normal barndom, samtidigt som de förbereder henne för sitt framtida ansvar som monark. Estelle verkar vara en jordnära och ödmjuk person, och hennes föräldrar strävar efter att ge henne en balanserad uppväxt.

Prinsessan Estelle

Prinsessan Estelles närvaro har också fört en modern touch till det svenska kungahuset. Hennes uppfostran i en tid av förändring och mångfald kommer förmodligen att prägla hennes framtid och roll som en eventuell monark. Estelle representerar en ny generation i kungahuset.

Foto: Swedish Press Agency, Kronprinsessan Victoria/Kungahuset